TUZBA PO DIETATKU v 17-tich

00001

dieťatko príde ale ešte si radšej naň počkaj, vieš potom sa budeš z neho viacej vytešovať. Teraz je to príliš skoro...

luciferka

Ahoj dadka, viem o com hovoris, ja som taka bola tiez a vzdy tuzim po babetku, ale zatial ho nechcem. ak sa racionalnejsie zamyslis, tak zistis ze sa to neda....mozno si myslis ze postarat sa dokazes, ale nedokazes...ja som 6 rokov opatrovala dvojicky, robila som vseto, krmila, prebalovala, obliekala..., a teraz mi stacilo 10 dni u priatelovej sestry ktora ma 10 tyzdnove babo, a je na neho sama, daleko od mamky a svokry a prisla som na to ze je to riadna fuska, a neda sa to len tak, ze mat babo len preto ze ja chcem. ved aj ty si to uvedomis, babo nie je hracka..., tak o tom pouvazuj trocha a uvidis ze ta chut na babo ta hned prejde...

baladka

Suhlasim s vami, dievcence, akurat jedina pripomienka: prebalit, umyt a nakrmit sa ucia VSETKY zeny, ziadna z nas sa s tymito schopnostami nenarodi:)
17 rocna si predstavuje malu babiku, ktora je sice zlatucka, ale aj grcka, trapia ju krce, je chora a vecne ju musis obskakovat, noci nevynimajuc. Kolko mas peniazkov na ucte, moja? Nechces najprv peknu svadbu, dlhorocny trvacny vztah so spolahlivym chlapom, skusenosti a az potom dieta, aby si mu zo seba mohla ponuknut to najlepsie? Zda sa mi, ze len vymyslas, asi by si mala viac zamestanavat mysel niecim inym.

fraisee

na to aby dieta vyrastalo potrebuje poriadny domov, dieta treba hlavne zabezpecit, nemusi mat luxus, ale zas aby si nemusela setrit na pamperskach.
vies sa starat o dieta? vies ho prebalit, umyt, nakrmit ho? vies co to je ked je chore a ty nespis aj tyzden a trases sa od strachu aby mu klesla teplota?
bola si uz niekde? videla si nieco zo sveta? asi nie, lebo mas len 17. a na to vseeeetko mas este more casu.
niektore mlade dievcata to maju velmi zidealizovane a neuvedomuju si, ze predstavy a realita su dve uplne odlisne veci.
odsudzovat sa to neda, nie je to nic zle, kazdy si zariadi zivot ako chce. ja mam radsej studovanie a cestovanie ako na sedenie doma pri sporaku s krdlom deti pod suknou. az budem unavena a odnechce sa mi behat po svete, tak az vtedy si zalozim rodinu.

samanta

neodsudzujem ta, ale nechapem ta. ja mam 33 rokov a viem ze je na dieta najvyssi cas, lenze je este tolko veci, ktore by som chcela stihnut a pocestovat, tak dieta stale odkladame..