rychlo nejake rady, prosim

Príspevok v téme: rychlo nejake rady, prosim
hulaaa

dnes som bola v kontake s dvoma ludmi, ktori mali priznaky ako: bolest hrdla, upchaty nos, bolest hlavy, tela a pod. teraz na vecer ma strasne zacina boliet hrdlo a zacina sa mi upchavat nos. da sa este nieco urobit, aby to neprepuklo? v tieto dni si nemozem dovolit byt chora. co mam spravit, aby som sla z toho von? vdaka za rady!

lea

rychlo si daj homeopatikum Osciloccocum, myslim, ze kazdu hodinu, dokaze zvratit zacinajucu chripku. ale pochybujem, ze by si sa nakazila od tych ludi dnes, inkubacna doba je 3 dni

hulaaa

aj ja som si spravila uz 3 caje s citronom, ale bola to len docasna ulava. este si vykloktam to hrdlo a dam si nejake ovocie, dufam, ze aspon troska pomoze.

Torina

Ja som mala podobné príznaky cez víkend a jednoducho som si naordinovala modafen a brala som to presne podľa letáka a do pondelka som bola, no dajme tomu, ako tak fit, lenže deti som nakazila a tie berú antibiotika. Ak nie je modafen, podobne funguje aj panadol, ale hlavné je veľa piť, a nemusia to byť horúce čaje, najlepšie sú vlažné, ja ich pijem bez cukru. A mimochodom, na to hrdlo mi normálne zabral štamprlík slivovice, možno mi bude niekto oponovať, že propagujem alkohol, ale čo už, hlavne že to pomohlo:-)

psik

Urob si slanu vodu a kloktaj hrdlo. Mozes si aj nosne dutiny so slanou vodou preplachnut. Jogini to preplachovanie robia ako prevenciu. A daj si velku davku cecka