Cukrovka - Očkovanie a autoimunitné ochorenia

Príspevok v téme: Cukrovka - Očkovanie a autoimunitné ochorenia
kamari

Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
________________
Očkovací kalendár na rok 2010 - www.zdravie.sk
Stanovisko k „Očkovaniu proti chrípke“ - www.zdravie.sk

jeana

Mozem len potvrdit. Do 6 mesiacov po ockovani proti tetanu sa u mna rozvinulo zavazne autoimunne ochorenie - systemovy lupus. Podotykam, ze som bola omylom preockovana na tetanus po 3 rokoch.

pietrop22

Podla môjho názoru ked netreba tak prečo sa dat očkovat.Kto Vám čo teraz zaručí_?
Skôr ako očkovanie zaberie príroda.Ja užívam prírodu a je teraz dobre,cukrovka mi padla dole a cítim sa fajn.Mne to tiež dlho trvalo ,aby som to pochopil čo je pre mna najúčinnejšie.Je pravda aj to sa predáva sú z toho zisky,ale dávm do seba čo mi určite neublíži. Asú produkty ktoré nám pomáhajú.

miškovamama

babičke : odpoveď Vám dal kamari. Súhlasím s tým na milion percent. A venovať sa tomu budú až vtedy, keď sa to stane v rodine politika, posranca, ministra, či iného papaláša. Keď sa to stane v rodine obyčajného platiča daní, tak ich to nezaujíma a ak sa odvážite poslať nejaký podnet, dočkáte sa len urážok, ako si to dovoľujete. Môj syn po očkovaní dostal cukrovku 1 typu a dodnes žiadny lekár na slovensku nepriznal, že je to tak. Všetci sú zaviazaní fakmakomafii a tak to na slovensku aj vyzerá. Zbohatlíci zo zdravotníctva majú lekárov pod kontrolou a preto nikto si nedovolí napísať pravdu. Každý sa bojí o svoj flek a nevinní nech sa trápia a trpia.
Pre potvrdenie svojich názorov uvádzam, že na moju sťažnosť úrad pre verejné zdravotníctvo mi poslal odpoveď, v v ktorej na jednej strane uvádza, že neexistuje príčinná súvislosť medzi povinným očkovaním a cukrovkou /môjho syna ani jeho zdravotnú dokumentáciu v živote nevideli, majú namnožené odpovede, kde len dopisujú adresu sťažovateľa/ a na druhej strane sa mi vyhrážajú, čo si to dovoľujem sa sťažovať. Dúfam, že o tom si názor urobí každý sám. miškovamama
Všetkým prajem pekný deň.

kamari

...lebo očkovanie je dobrý biznis a keď naštartuje autoimunitné ochorenie, je to závislosť na farmaceutikách na celý život = ďalšie prachy pre farmaceutický priemysel.
Prečo s tým prestávať, keď to tak dobre sype??? Aj farmaceutom aj lekárom aj celej mašinérii okolo...

babička

Nakoniec zistíme,že čo všetko sa pripisovalo genetickým danostiam,že v dnešnej dobe za mnohé nesie zodpovednosť očkovanie,Prečo ale rodičia nie sú upozornení na to,že čo môže očkovanie spustit.Takto sa nám kopí chyba na chybu a najviac sú postihnuté detičky,je to velký hazard takto dobrovolne vystavovat deti k vzniku rôznych chorôb.Prečo sa

tejto oblasti nevenuje väčšia pozornost,?

dia-život

Mne zistili cukrovku teraz v januári./DM2/Obvodný práve minulý týžden mi povedal dávno som nebola zaočkovaná proti tetanu.Aby som to vyzdvihla v lekárni a dala sa zaočkovať.

lost!

Moj brat dostal DM1 tiez cca 6 mesiacov po ockovani... neviem co to presne bolo (6rokov).

Nikto z rodiny nemal DM1.

Milujem statisticke odchylky.