Milovanie so slovami....

29

myslím si že ak to vyhovuje obom všetko je dovolené, mňa osobne to vzrušuje ale nie vždy musí byť na to situácia, potom chcem zase nežný sex...

kachnicka

Ja myslim, ze je to sexy, ked napriklad vulgarne nazve "tu tam dole". Ale vela zalezi aj na situacii, nalade. myslim, ze kazda zena ma raz naladu na romanticke milovanie plne peknych slov, ale zase ani ked to je tak trosku "dirrty", to nie je zle. Ine vsak je, keby tymi vulgarizmami tituloval mna, mozno to by mi bolo zvlastne a nie celkom po chuti. Ak vsak oznaci vulgarizmom to, co spolu robime, alebo nejaku cast tela, nie teda osobu, je to ok.:)

stavbyveduci

millla je to uplne normalne, presne takto to maju radi aj chlapi. mam na stavbe partiu robotnikov, co pokazzia vsetko coho sa chytia. ponadavas im do kktov a na druhy den to mas znovu to iste. konecne som prisiel na to, ze ich to vlastne vzrusuje.

ale nee vazne, podla mna je to uplne ok. vela muzov by bolo rado, keby ich polovicky mali rovnake prejavy ako ty.

sibe

no fuj.Mna vzrusuje ked mi do uska sepka si nadherna,krasna,milujem ta.Keby mi sepkal si....no asi by som sa pogrcala.Ale to zalezi asi na tom ci to je trtkacka ,alebo milovanie.

joe76

ano,ved to je krasne...a zaroven si zenu sputat, tahat ju trosku za vlasy a hovorit jej rozne veci...to ma predsa svoje caro :P

Joseph