liposukcia brucha

anonym_10167

Jaja, ahoj! aj ja chcem ísť na takú liposukciu, len neviem, kam. Hlavne ma zaujíma cena, totiž na stránkach uvádzajú len ceny od:... chcem sa spýtať, koľko si platila za zákrok?

jaja

Caute, ja som pred par dnami podstupila liposuk. brucha v Ziline v Asklepion. Mozem odporucit kazdemu,bolo to v lokalke, vobec to nebolelo, len trosku neprijemny pocit, ked sa vam hybe pod kozou kanila. Som nadsena, pristup na urovni, doktori velmi zlati. Mala som problemove brucho, ale uz po par dnoch vidim vysledok. Citim sa super, dokonca som potom odcestovala VLAKOM domov. Inac, je velky rozdiel medzi liposuk. v celkovej anes. a v lokalke. Z celkovej sa clovek spamatava aj 3 mesiace, zatial co v lokalke je to fakt malina a to naprehanam. Mne to robili tou najnovsou metodou Wal. Je to fakt vymakane. Dnes som bola na kontrole, mam len drobne modrinky. Musela som to tu napisat, lebo som fakt nadsena. Nechcem im robit reklamu, ale si myslim, ze ak ma clovek problemovu partiu a ma z toho komplex, nech si to da urobit. Nie je to sice lacna zalezitost, ale stoji to za to. Velmi sa z toho tesim a podstupila by som to znova. Caute

zds

nuz, sutaz je pekna vec, ale tu ide o poriadny zaberak na psychiku aj fyziku nasho ja.
liposukcia je barbarstvo voci sebe aj prirode!
modriny po tele, cca 2 mesiace ako na umretie, napor na imunitny system, ovisnutia koza...
ak sa nezmeni zivotosprava, kila pridu aj tak naspat.
preco tuto zivotospravu nezmenit aj bez liposukcie a usetrit si tak trapenie?

zen

Ja osobne uvazujem o liposukcii a trpezlivo sledujem akcie i reakcie a post stavy. Jeden záver mám. Odobratim tukových buniek sa da sanca, ktorá pri naslednom priberaní sa mení na katastrofu. Odobraté tukové bunky uz netrápia, ale zostávajúce majú famóznu vlastnosť sa i 200násobne zväčšovať a to je o deformacii postavy. Kto sa rozhodne pre liposukciu v kritických miestach svojho tela otvára pandorinu skrinku pre boj o symetriu tela ak sa bude prejedať. Je to imperativ. Ale kto rad súťaží prečo nie?

pišta

NEDOPORUČUJEM.
Podstúpili to obe švagriné.
Bolo to najprv o nadšení, potom o peňaženke, za tým utrpenie, a neskôr sklamanie.
Obe pribrali naspäť. Ibaže postava už bola neformná, kilá sa, koťuhy akési, rozložili úplne na iných miestach, na akých ešte ako-tak vyzerajú.
A tak prišla na rad normálna fyzická aktivita a úprava stravy.

kacicka

osobne s tym skusenost nemam,ale mam na to kladny nazor.preco si neskraslit telo ak su na to peniaze?posolni to sebavedomie a budes sa citit ako kočka.