problem s erekciou

Príspevok v téme: problem s erekciou
boriso1

mam velky problem. Mam starsiu priatelku. velmi sa mame radi no nedokazem s nou spat. Velmi sa mi paci a moc ju milujem ale vzdy ked ma prisť k zasunu jednoducho mi zmekne a koniec. Myslel som ze to je stiesnenimy priestormy auta, alebo to ze sme mali velke problemy s jej byvalím a stale nas prenasledoval... neviem no prave som s nou bol na chate. No vysledok ten isty. Vsetko v sexe prebieha v pohode ale akonahle mam zasunut penis do pošvy... Neviem si dat rady. ked si to robím sam je vsetko ok... Poradte co mam robiť alebo vyskusat?

cifko

cafte....mal som ten istý problém.keď malo prísť to najlepšie "zmäkol" ale nasmerovali ma na www.er-max.sk a pomohlo mi to...že je to ako prírodná náhrada modrej tabletky ...za vyskúšanie nič nedáte :-) moja rada :-)

ursulka

MOj chalan s tym mal tiez problem a uz som bola zufala, potom zasiel urologovi, dal mu tabletky a odvtedy je to superne, takze nelente a chodte k doktorovi.

boriso1

No presne to robim. vsetko sledujem. Nepomohly by dake tablety? Je to písane o tabletach vela. ale ktore su ozaj osvedcene? Mate s tým dakdo skusenosti?

del12

Ja som kedysi mal tiež taký problém.Čím viac sme to rozoberali, tým horšie to bolo.Najlepsie, teda podla mna, je keď sa s tým prestanete zaoberať a dáte si pauzu pár dní.Potom sa skuste len tak maznať, s tym, že nebudes planovať styk, ak dojde k erekcii, tak sa pomilujete a ked nie tak nie.Mne to teda vtedy pomohlo.A hlavne sa nesleduj, že aký je, tvrdý alebo makký, proste sa len tak hrajte.Ono to potom zaručene príde. Je vsak treba, aby mala aj partnerka pochopenie, kedze je starsia,predpokladám, že je skusená, tak by to mala pochopiť.