Neverim! Sokujuci rozchod?

Príspevok v téme: Neverim! Sokujuci rozchod?
Piera

S priatelom sme spolu 4 mesiace. Tvrdi ze v zivote nikoho nemiloval tak ako mna a chcel byt so mnou do konca zivota. Este vcera sme boli na vinobrani, kde mi kupil velke pernikove srdce. O par hodin neskor sme boli na icq, kde sa ma medziinym spytal, kolko som mala pred nim frajerov. Napisala som 5 a od odpisal, ze siesty nebude. Ze som mu tym vyrazila dych a ze je to nanho moc. Ale ked som sa na pocet byvalych pytala ja jeho, tak povedal, ze nevie, ze to neratal. No a teraz ma uz nechce vidiet. Mimochodom, mam 31, on o trochu viac. Ja neverim!!! Som z toho v takom soku! Ked som sa pytala na dovody, nechcel mi nic povedat. Je toto normalne?

moniqa87

po prispevku veverqy ma napadlo, ze 4 mesiace to je malo uz aj na slova "milujem ta", mne to priatel povedal az po pol roku a to som uz aspon vedela, ze mu to ide priamo zo srdca a nie su to len "velke" slova

veverqua

Ja myslim ze 4 mesiace su prilis malo na to, aby ti skladal vyznania typu, ze chce s tebou byt do konca zivota a podobne. Pravdepodobne ide o cloveka, ktory ma rad velke slova, ale pokial ide o ciny, skutek utek. Dokazal ti to aj tym, ako sa k tebe zachoval, ked sa dozvedel pocet tvojich prechadzajucich priatelov. Na muza po tridsiatke mi to pride ako velmi infantilne spravanie, ale aspon vidis, ake tie jeho reci boli "uprimne". V buducnosti sa uz rohodne nedaj takym niecim zhyckat. Ono sa to pocuva naozaj velmi dobre, a dost vela zien to oslepi a akoze uisti, ale realita u tychto "kecalkov" byva casto niekde uplne inde. A trosku sa cudujem, ze si mu aj ty v 31 rokoch na taketo triky naletela. To uz by si po tych piatich mohla mat dost skusenosti.

frank

najviac partnerov, kt muz toleruje je c 3!:D si predstav, ze by si mu napisala, ze len dvaja....traja.....inac na 31 rocnu zenu nie je neunosne tych 5 vztahov ale predsa len je to 5 a 5 nie je akceptovatelne....tot muzsky mozog....:D

majkaaa

Ja by som nikdy mužovi s ktorým by som začínala chodiť nevešala na nos,koľkí boli pred ním. A takisto som sa to nikdy nepýtala,ani ma to nikdy nezaujímalo. Presne ako píše slušný muž,vyvoláva to len žiarlivosť a potom pri hádkach sa to vyhadzuje na oči.A ja si myslím,že on sa s Tebou už plánoval rozísť,len bol slaboch a nedokázal ti to povedať priamo a to srdce nebola zas tak veľká investícia.Zamysli sa,ako Ti ho kúpil,ako Ti ho podával.Človek ktorý miluje žije predsa prítomnosťou,plánuje budúcnosť a nerozchádza sa preto,že bol aj dajaký frajer pred ním. Presne tak,uteč,urob hrubú čiaru a aj keby sa v blízkej budúcnosti ozval,neodpovedaj. V budúcnosti by sa mohol z neho vykľuť žiarlivý tyran.

lienocka555

Piera, vyzera to tak ze ziarli na tvojich byvalych priatelov co je chore, ale na druhej strane, je to znamka podla mojeho usudenia ze ta velmi miluje, az tak, ze mu take prirodzene veci zatemnili mozog. priatelov na 31 rocnu zenu je podla mna uplne normalne. Poradila by som ti jedno. Hlavne prosim ta sa mu nevtieraj, ty si ziadnu chybu neurobila, a chlapa to len posuva do sedla. Proste ho uplne ignoruj, uvidis za chvilu sa ti ozve sam, NEPOCHYBUJEM o tom. Potom napis ako to dopadlo. Ale naozaj nechaj ho vychladnut a dovtedy s nim nekomunikuj. :) poznam z vlastnej praxe a na 100% funguje :))

slusny_muz

Ja som sa nikdy nepytal svojich byvalych kolko mali priatelov...mna to nezaujimalo, ved to bolo predomnou...a ja som tiez nikdy nehovoril kolko som mal alebo som povedal ze nie vela:-)))
Naco sa chavlit ked potom to ublizi partnerovi, ze mu to bude chodit po rozume.DOlezita je pritomnost a buducnost...

slusny_muz

Ak sa muz vo veku 33 rokov v dnesnej dobe chce rozist ze jeho priatelka v takom veku ako ty mala 5 priatelov pred nim tak je to na zamyslenie, ci to ma vyznam s nim pokracovat.Za tym bude nieco ine a aj keby si mu povedala ze si nemala nikoho, zas by ti povedal ze klames.Nic by nebolo dobre.
A pritom ide o minulost ktoru clovek nezmeni akurat ziskal skusesnot a naucilo ho to co od zivota chce alebo nechce a vyprodiloval sa.
Vacsinou ludia ktori sa boja ze ich partner necha,opusti sami neskor opustia partnerov ako prvy...tak to je:-(

NEvolaj mu, nekontaktuj ho, vykasli sa nanho.Navyse ked je vulgarny.To vobec nieje problem, som zvedavy co bude robit ked budu naozajstne problemy...
Utekaj kym mozes...moja rada