výbušná tridsiatnička

Príspevok v téme: výbušná tridsiatnička
anjika

Mám 34 rokov a neviem sa ovládať. Pred 5mi rokmi som kvôli svojej výbušnosti musela zaplatiť v Chorvátsku pokutu, aj keď je pravda, že chyba nebola len na mojej strane. Keď napríklad mešká spoj MHD alebo nastane iný "mierny" problém,tak sa začnem potiť a mám vysoký pulz. Kvôli poteniu som už brala homeopatické lieky, bola som 5x na akupunktúre. Brala som lieky - citalec, potom lekárka vyskúšala na mne neurol, teraz beriem ixel a nič nedokáže moju impulzívnosť vyliečiť. Pritom ixel sa beriem proti depresii a ja žiadnu depku nemám, tú majú ľudia okolo mňa! Na verejnosti sa krotím, lebo si nechcem spraviť hanbu. Ale pokiaľ sa mi niečo nedarí doma, kde som sama, tak hneď niečím tresnem. Som jedináčik.

rachab

tiež si myslim, ze potrebujes zo seba dostat energiu von..Ked budes unavena, nebudes si vsimat drobnosti, ktore patria k zivotu...

lea

aspon je s Tebou zabava :-) a preco si ho zbila? inak,aj ja sa lahko vytocim, hlavne pri soferovani a strasne pri tom nadavam. a inak mam kludnu povahu, ale ta nervozita ide kdesi zvonku. asi si kupim boxovaci mech, pomaha to, vybijes tu zlu energiu.

slenka

a ako si reagovala tam? Dala si tam aspoň niekomu na hubu?To je len vtip! S takýmito vecami nič nenarobíme, len nás rozčúlia.Ja som bola raz tak, to bol amoja prvá cesta do GB že som zvracala 3 hodini a doslovne som bola zelená. Ten čas strávený v GB medzi flegmatikmi mi niečo dal.klud a pohodu. Ale prídu chvíle keď ma chytí záchvat zúrivosti,ale už to je málokedy.

imunitka

Ja by som ti poradila nejaky sport, kde sa mozes vyburit, ale zaroven ta taky sport nauci aj nejakej vnutornej filozofii a budes citit vacsi klud. Nejake bojove sporty z vychodnych kultur alebo aj joga ti moze pomoct, ak nechces sportovat.

slenka

Skús ísť na hypnózu, alebo si skús vždy potichu povedať, že nie si sama, ktorá má také problémy, a nestrácaj nervy, skús si uvedomiť, že život je o niečom inom,stres je najhoršší a nič nevyrieši. Problémy tu budú vždy a aj spoje budú nadalej meškať.Tento svet je plný ľudí, ktorí ťa vedia vytáčať,ber ich akí sú akceptuj ich alebo ignoruj. Neviem, či si bola niekedy v Anglicku, ale o nič neprichádzaš, jediná vec ktorá sa mi páči na nich a závidím im je, že si z ničoho nič nerobia a navšetko majú čas.Preto sa dožívajú stovky bezproblémov.Namiesto sresu a nervozity-flegmatika!