palcovanie

wreck

suska, nie je. zaujimalo by ma kam ludia chodia na tieto sprostosti. :)) to je na urovni hlasky pri prvom sexe sa neda otehotniet. :D

hroza!

suska

Ahojte niekde som počula, že ak sa príliš často baba sama uspokojuje, že potom ju chalan nedokáže uspokojiť...Je to pravda ?

suska

Ahojte niekde som počula, že ak sa príliš často baba sama uspokojuje, že potom ju chalan nedokáže uspokojiť...Je to pravda ?

...

Lillllllss....Veria im a aj majú prečo...Mám 15 a stačí mi počuť o čom sa rozprávajú malé 6tačky na prestávkach...:)..A musím povedať,že grciam!Je to nechutné a pri predstave,že len 3deti z 20tich niesú také,ako tieto malé kurvičky...a to nehovorím len o sexe ale aj alkohole a drogách.

Miki Palcát

Uchechtal som sa skoro k smrti, keď som číal tieto neuveriteľne podarené historky. Keby ma niekto chcel prepalcovať, dostane po palcoch. Mal som kamaráta zo stredného slovenska, ten vravel írečito \"paľúchy\". Takže stredoslovenské 13nástky sa dajú prepaľúchovať. Alebo prejazykovať, prebanánovať, premrkvovať. Mrkvu prosím, najprv ostrúhať a umyť. Nepokrájať!
A najlepšie na koniec: po prepalcovaní nech sa Kajka dá prekabátiť, prekotiť, prek.k.tiť (odborne prepenisovať), ani to vraj ešte nie je sex. Palce si netreba vôbec umývať, naopak, mikróby napadnú a zneškodnia spermie.
Ešte jeden postreh: nie je tento termín skôr od lekárskeho termínu palpácia (vyšetrenie prehmataním)? To by potom sedelo.

rybaaaa

sak je to tvoja vec ako sa rozhodnes...ja mam 19 a chalan ma prstoval len nedavno a po prvy krat predtym som nemala nikdy vazny vztah takze nemala som s kym mala som iba uplne kratke vztahy ale ziadny sex ani som potom netuzila..tohto chalana milujem a viem ze je ten pravy a som stastna ze to je prave on kto sa ma prvy krat dotkol sice sex este nebol nebolo kedy ani kde :D ale uz sa na to zbiera...a bolelo ma to jasne ale bola to taka prijemna bolest :) a aj 3 krat potomto ma to bolelo trosku menej sice ale ked zrychlil tak to bolo nieco uzasne ziadna bolest orgazmus len tak siel :D ale ked vytahoval prsty tak trosku zabolelo no..krv ziadna takze neviem ci mam alebo nemam blanu hoci bol dost hlboko :DDD

yggynko

palec lavej ruky nech ti da do zadku , tu nech ti vypalcuje a pravou rukou nech ta prstuje na prirodzeni. Inak , jest vam chuti ?

Lillllllss

vy im verite??? su to mozno deti,ale nie 13-15 rocne.. mozno o nieco starsie. si z vas robia picu, davaju blbe otakzy a vy im odpovedate jedna radost :D napr.taka agnesa.