Chyba mi blizky clovek, nemam sa s kym porozpravat

Príspevok v téme: Chyba mi blizky clovek, nemam sa s kym porozpravat
beznadejna

Ahojte ludia. Som normalne 23 rocne ziena. Studujem na VS. Moj problem je taky, ze sa nemam s kym poriadne ani porozpravat, vybehntut von a poklabosit. NA strednej som mala kopec kamosov, ale vsteci su mimo mojho mesta pripadne mimo SR a mne tu z blizkych nezostal nikto. Chodim 4. rok na VS, mozno si poviete, ze tam mam spoluziakov, no su to vsetko chalani- to mi nevadi,ale tam s akazdy stara o seba, nebavime sa o sukromi, nic. Mam sice priatela,ale je z ineho mesta ako ja a v poslednej dobe je strasne zvlastny a mam pocit, ze s aso mnou asi aj pomaly chce po 3 rokoch rozist.Citim sa strasne sama,s nazim sa vyplnat si cas ako s alen da,ale aj tak mi chyba niekto na pokec, kto ma podrzi, ked to potrebujem.Ani neviem aku radu cakam,ale uz som to potrebovala dostat zo seba. Dik za precitanie:-(

Tomas12345

Hrozne ako pre koho. Ovela horsie su zdravotne problemy. Bez kamaratov sa dá zaobíst. Navyse clovek nemusí mat len tych realnych kamaratov, ale napríklad aj taký internetový kamaráti su dobrý. Najdi si koníčky a nejaku cinnost ktoru budes robit, a uvidis ako rýchlo ti prejde den, a nebudes k tomu potrebovat ani kamaratov.

bezkamosov1

ja tak isto.... kamaratky mam odcestovane v zahranici a v praci som si nikoho nenasla :( je to hrozne nemat priatelov

Kubo11

Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.

butlava vrba

❱❱ CHÝBA MI BLÍZKY ČLOVEK, NEMÁM SA S KÝM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ Ste na tom rovnako? ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.​​
❱❱ butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom

Agy1970

Ano, ja som mala v mladosti tiež taký problém, aj preto som odišla od manžela, že som sa nemala u koho vykecať a vrátit domov ku starostiam s čistejšou hlavou. Pretože v 14r sme sa sťahovali do mesta, hneď som nastúpila do internátu, v meste som si nenašla kámošky, nebol čas, aj teraz mám veľký problém nájsť jednu poriadnu kamarátku. Ja pracujem v čechách, máme plný závod ľudí a predsa mám len kolegyne, ktoré sa nestarajú o to ako sa mám, každý sa stará len o seba. Ja som veselá tak so mnou radi trávia čas, ale ani na disco ani na kávu ich neuhovorím. Rada tancujem, ale ani jedna moja kamoška netancuje. No, hľadám nevzdávam sa. držím palce.

denuska

Ja mám rovnaký problém už štyry roky, neviem si nájsť kamarátku, dokonca nemám ani frajera. Tak asi viem čo je to. Ak chces tak napíš na môj mail. Denisa

zemankalala

Tvoja tema ma zaujala,mozno nebudeme mat vela spolocneho, no aj ja uz dlho hladam na pokeci spriaznenu dusicku s ktorou by som obcas popisala o vsetkom moznom, no ako si ju nemozem najst:(..................ak chces napis na zemanka@azet.sk

miumiu

beznadejna: vela ludi ma taky problem, ja som ho tiez mala po odchode z VS, tam som mala kopec priatelov...a este sa mi do toho skoncil 4 rocny vztah :(( Nesmut a neboj sa dat si inzerat - kludne aj na pokeci, urcite sa ozve kopec divnych ludi, ale aj niekto s kym si bude rozumiet - aj som si tak nasla kamosku a je to fajn clovek, s ktorym si rozumiem :)) (aj ked som mala aj jeden "psycho" zazitok :)) Naozaj treba prekonat ostych a skusit to, v dnesnej dobre je vela ludi, co priatelstva nenadvazuje lahko a takto sa to da "urychlit" :)

jarabicka

ja som tiez viac menej prisla o kamosky odkedy vsetky pracujeme.. ja som sa este snazila to nejako udrziavat ale ony nejako nemali asi zaujem. tiez by som potrebovala nejaku kamku ktorej s ktorou by som mohla poklebetit :)