Granulky Royal Canin pre psy

Príspevok v téme: Granulky Royal Canin pre psy
psickarka

ahojte,
ma niekto s tymito granulkami skusenosti?kupili sme nasemu 5 mesacnemu steniatku tieto granulky lebo ich vela chovatelov odporuca...ale dnes som sa docitala vo vela forach ake su strasne zle...ze obsahuju rakovinotvorne latky, ze nie su kvalitne...ze sa z nich zhorsuje srst...

na baliku sa pise ze su konzervovane so sorbanom draselnym a s antioxidantami propylgallat a butylhydroxyanizolom...

alicazazrak

my kupujeme už roky Brit Care radu, tie su skvelé a aj cena je dobrá :) je to český výrobca, čo je tiež super, rada takto podporím značku :)

tinka8874

Ahojte, doporučíte prosím nejaké dobré granulky pre menšie plemeno? ideálne nejaké kvalitné s dobrým zložením :)

Kwitek

kupuješ od Brit aj niečo ine, alebo iba granule. Pozeral som a maju aj rozne konzervy a velmi si ich chvalia. Mas s nimi skusenosti?

kiiimet

hneď ako budeš kupovať nové vrece, tak sa skús pozrieť na brit krmivá .. tie sú rozhodne lepšie a nášmu psovi chutia dokonca aj keď je teplo tak konzervu monoprotein lamb alebo rabbit zožerie pomaly do minúty neskutočne to má rád a robí mu to dobre na rast kĺbov, zdravého tuku a má vyváženú racionálnu stravu

anitram27

mam 2 mesacneho jorksira a chcela by som sa spytat ci by som mu okrem granul mohla dat aj 1-2 piskotky ked ho budem ucit codit cikat a kakat vom chcela by som mu to davat ako maskrtku

labrador

A my dávame nášmu psíkovi obyčajné granule, niekedy aj z menovaných, ktoré je možné kúpiť v supermarkete, niekedy priemerné zo zveroobchodu. Naša má krásnu srsť. Všetci jej ju chvália. Dokonca aj zverolekárka nám najskôr povedala, že má peknú srsť a potom sa spýtala, čím ju kŕmime :-D Ale tak nepapá iba granule. Dávame jej aj mäsko, mlieko, piškóty a občas jej dávame žĺtok z vajíčka (to je ževraj na srsť dobré).

Bendy

Ahojte, aj my krmime Eukanubou a som s nou velmi spokojna. Mame maleho labradora, ale tiez je dost vyberavy takze to trosku striedame aj s royalom. siroky vyber maju na www.krmivoplus.sk tam aj nakupujeme, ale co sa tyka dennej davky, tu vzdy presiahneme, lebo ona proste papa a papa :)

nika22649

Ahojte chcem sa spýtať ... mám 4 mesačného yorkshira a zdá sa mi že je tučná používam granule Royal Canin Mini Junior a pozrela som sa tam na dávkovanie je dobré dať jej 55 g jeden krát denne ?