4 mesiac tehotenstva a brusko nikde

Príspevok v téme: 4 mesiac tehotenstva a brusko nikde
hlava

ahoj chcem sa spytat ze no,som v 15 tt a je mi cudne ze ked lezim brusko nemam skoro ziadne ani neni videt ze by som tam nieco mala,ale ked stojim a tak mam brucho jak slon:Dno proste velke tak je to videt ze tam nieco je,neviete niekto cim to moze byt?a aj to ze kedy mi uz bude videt pekne brusko velke a konecne mi naratsie aj ked budem lezat?lebo sa uz neviem dockat

jaja_jaja

Ja som mala spolužiačku, ktorá tiež keď bola tehotná nebolo na nej nič vidieť. bruško mala ploché. jej sa roztiahla pánvova časť a preto žiadne bruško.

medusa

Sonicka len im tie bruska nezavid. Vlacit pred sebou brucho ako sud urcite nie je nic prijemne. A potom, s deckom je len ostara...Kym dostudujes, snad pochopis, ze zivot si netreba komplikovat ale uzivat. Okrem toho, zbytocne teraz studujes ked potom zostanes doma kysnut s deckom...nemyslis?

modrooká

Neboj sa bruško budeš mať,ešte aj ti to bude prekážať.Aj ťažké pocity fakt ako slon.No dá sa to všetko zvládnuť.Ja doslova som mala z toho radosť že babätko ako rastie.Co má prísť príde nebud netrpezlivá.

Sonicka234

ach.. ja vam tak zavidim.. hovorit o bruskach je uzasne.. aj ja by som uz chcela take mat.. zatial vsak musim ete dostudovat.. hm.. 3 rocky mam ete.. to je ete dost.. ale snad sa mi to aj podari.. a potom huraaaa brusko!!!!

[zruseny12]

...tiez som mala male brucho...do 4mesiaca...ale potom som to dohnala a syn vazil 4,10kg a merial 53cm...takze nic sa neboj...len treba jest a byt trpezliva...

lenuliatko

baby jak ja vam zaviiidim.este samozte pohybovat.ja sa pohybujem ako zeriav.nemotorne a pomaly.ked vstavam musim sa zapierat ako stara baba :Dja som v 8 mesiaci a uz mam dost vam poviem :D

hlava

dakujem vam zatial:)uz je nieco videt ja len porebujem trosku podporu ze bude setko okej:)aj ked brusko neste kuknut ven.lebo dalsie sono mam az 31.10 a dovtedy budem nervozna ze ci setko klape:)

hanka82

ahoj mne narastlo brusko az v osmom mesiaci aj to len take jak keby som sa poriadne najedla. zalezi od toho ako je babo ulozene. pribrala som len pať kil a nikto nevedel okrem manzela a rodičov ze som tehotna.