Aloe vera a jej účinky

lucia 84

michaela3456 - ahoj miska, ano je to ten gel ktory pijem, tolko stoji ale je to jediny na trhu ktory aj ucinkuje. skumam rozne stavy a dzusy ale davajte pozor na reklamne tahy. fakt vedia velmi dobre oblafnut ludi. po zaregistrovani ho mozte mat lacnejsie, preto som sa zaregistrovala. blizsie info: luciahudakova@gmail.com

Hviezdicka - ahoj hviezdicka, tie vyrobky nedostat v lekarni, vyraba ich nemecka firma, daju sa objednat po zaregistrovani pripadne cezo mna, ja som mala tiez po vyrazkach krateriky aj flaky, pouzivala som z tej firmy aloe vera krem s propolisom je tam 79 % aloe vera gel. vyhladil mi plet, zjemnil a netvoria sa mi vyrazky tym ze liecil zapal az hlboko v podkozi. pripadne otazky na maile :)

jaja-jaja

gel, ktorý spomína lucia 84, je na pitie a čistý preto, že nie je so žiadnou príchuťou, s broskyňovou príchuťou sa vedšinou odporúča na nervové ochorenia, a pomáha i pri diagnóze SM, uvedená cena je dosť vysoká, pretože viem, že stojí 709,-Sk.
Tieto gély na pitie pomáhajú vnútorne spolu s produktami ako doplnková výživa. Na pleť sú tam tiež výborné krémy a majú veľkú škálu použitia. Nedostať ich v lekárni, ale po registrácií sa dajú objednávať.

michala3456

my mame doma nejaku flasu aloe vera liter s prichutou pbroskyne a stalo to okolo 1000. to je ten gel ktory si spominala???

hviezdička

Myslíš, že by ten gel mohol pomôcť aj na pigmentové fliačiky, ktoré zostali po viacnásobnom dráždení a vytláčaní vyrážok? Dostať ho v lekárni? Má nejaký konkrétny názov, a koľko stojí? Alebo by si vedela poradiť niečo iné? Vďaka.