pomôžte

Príspevok v téme: pomôžte
xtiba

ahojte,chcela by som sa spýtať či niektorá z vás požila rosalgin,a či pomôže.Pretože mám silné pálenie v pošve,predtým som mala aj biely hustý výtok a kupila som si na to candibene 3 tabletky,výtok sa zlepšil ale to pálenie je na nevydržanie.A momentálne nemám možnosť ísť k doktorovi až koncom budúceho týždna budem môcť íst,tak by som chcela vedieť či by nepomohol ten rosalgin.Za wšetky odpovede vopred Dakujem!

aloe vera

zarazte to: prečo sa skrývaš za svojím označením, keď máš čisté svedomie?My si tu navzájom radíme, nepotrebujeme aby niekto niekoho neoprávnene spochybňoval a napádal.Toto je pre ľudí, ktorí potrebujú pomoc a kto chce,tak si ´môže vybrať a niektorú z rád vyskúšať.Ak máš osobne niečo proti mne, tak do toho nemiešaj ostatných,ale mi napíš na meil.

xtiba

baby dakujem za všetky rady,katka duratna od teba mám výrobky ale mám už len lýcium a aloe first,ten som si tam včera skoro celý den striekala a trošku sa mi uľavilo musím povedať.Takže uvidím čo bude do pondelka ale v každom prípade pôjdem čím najskôr k tomu lekárovi.

zarazte to

KTO zajde do terchovej na zakladnu skolu a zastavi DURATNU KATARINU v otravovani a vnucovani svojej zarobkovej cinnosti?!

vierka

candibene 3 tabletky nestačia,a masť candibene je na to slabá.Dočasne ti uľaví jogurt,čistý bielý,daj si na vložku a prilož.

jaja-jaja

Xtiba, já byť tebou , tak by som šla na gyn. pohotovosť. V meste v ktorom bývam ja, je to normálne a cez víkend, keď sa vyskytne problém z téjto oblasti, tak pacientku ošetria. Poznám veľmi dobré krémy, ktoré sa aplikujú na gyn. tampón a pomáha to. Ak by si chcela informácie napíš na môj uvedený súkromný e-mail.

usmev

xtiba:napíš na meil:duratnakatka@zoznam.sk z toho dôvodu, že Ti viem pomôcť, ale nemôžem porušiť podmienky tohto fóra, takže nemôžem napísať názvy produktov.

názor

Ty máš masť a potieraš sa len z vonku? Ak ťa to páli vo vnútri, tak si kúp vaginálne čípky: gintima (sú prírodné, zo šalvie),....v lekárni ti poradia viac. Viem, o čom hovoríš, mňa to vždy chytí cez víkend. Minule som z antibiotík dostala takú mikózu, že som myslela, že ma porazí.....

xtiba

mirka ale on je sukromník a ked sa neobjadnám tak budem platiť.A či ma vôbec vezme ak bude mať objednaných veľa pacientiek.

xtiba

nie mne ich normálne predala v lekárni.a canesten masť som tiež mala,ale mna to páli vo vnútri.no neviem či bude zajtra u nás otovrená lekáren ak nie tak budem musieť vydržať do pondelka a potom kúpim an canesten a vyskúšam aj ten rosalgin.