vekový rozdiel

Príspevok v téme: vekový rozdiel
daysina

Zdravím, chcela by som sa opýtať na váš názor... Zoznámila som sa s mužom o 21 rokov starším.Som vydatá 15 rokov,ale naše manželstvo a sex je nefunkčný.Ten človek mi dáva istotu, lásku porozumenie a ked sme pri sexe tak aj ten som sa pri nom naučila. Začali sme si plánovať spoločnú budúcnosť a v najbližšej dobe stojím pred problémom, či svoje manželstvo ukončiť a začať nový život s týmto človekom. Mám jedno dieťa, ktoré si s vlastným rodičom nie velmi rozumie ale s týmto človekom áno..

daysina

svoje manželstvo by som už nevrátila do starých koľaji, už je neskoro, to by bolo len o výčitkách.ďakujem za názory...

janaeyrova

este ma napadlo,, ze mozno je dobre ked sa chcete rozviest tak to urob, aj tak uz nic nezachranis,ale nevydavaj sa hned...skus s tymto starsim trosku zit.Mozno nakoniec si najdes uplne niekho ineho..mne sa to tak stalo.

janaeyrova

ma to sancu...ale zas si uvedom ze pravdepodobne to bude skoror 60 tnik..a za par rokov zomre..Musis s nim dlhsie chodit.mala som taku skusenost, ale po 2 dovolenkach ,kde sme boli len sami som zistila ze je fakt stary pan,,nechcelo sa mu napr v Parizi ani ist vecer na vinko ,ani nic.Inak ten vztah vypada ked sa len tak nezavezne oddychnuty stretavate, ale pozor..dennodenost je ina zo starym.ma;l som rovnaky asi vekovy rozdiel v tedy ako mas ty s tymto. NElutujem ze som sa rozisla,,ale lutovala by som to keby som s nim nebola non stop 2 x po 14 dnoch. Skus najprv tu dovlenku ,nieco intenzivne aby si ho lepsie preskumala.

wwwwww

Hm, o co lepsie by ti bola, keby si si na toho praveho pockala a teraz by si sa vydavala za svojho prveho, vsak? V 16 tich si sa asi vydavala uz tehotna a teraz ako 31 rocna mas take skusenosti, ako ine v 50tke...Tak ale rob tak, aby si bola stastna, hlavne si od noveho nenechaj urobit decko za tri mesiace.

daysina

Ďakujem zatiaľ za všetky reakcie... sú pre mňa zaujímavé...Na partnera sa spoľahnúť môžem... ja mám pred rozvodom,lebo som to manželovi už oznámila, ani prekvapený veľmi nebol,lebo viem že starší páni sú mojou srdcovkou... A partner je tiež presne pred rozvod...
Rozmýšľala som aj nad tým,že čo bude v budúcnosti, z biologického hľadiska je samozrejme ,že v neskoršom veku ten vek,rozdiel bude podstatne viditeľnejší,ale čo už...Môj názor je,že o takomto vzťahu a porozumení som mohla len snívať...Aj ked na druhej starne strane musím povedať,že manžel je tiež veľmi dobrý človek,ale lásku ako takú k nemu necítim, skôr dalo by sa povedať akoby nejaký materinský cit, aby bolo o neho postarané,aby mal čo jesť, aby bol upravený, oblečený atd... Ospravedlňujem vek som napísala zlé, Mám 34 rokov...

jajka001

ja by som neriešila čo bude o 20 rokov. Zaujimalo by ma, nakoľko je ten tvoj novy priateľ spoľahlivy. Či to s tebou mysli naozaj vážne. Či ťa nenechá v štichu, či necúvne, ak by si naozaj požiadala o rozvod.

womannn

ok a rozmyslala si nad tym ake to bude v buducnosti??? ty mas 31 on ma 52r... ty budes mat 50 a on 71 , ty si budes chciet zivot este "uzit" on uz bude stary na take veci... presne to iste mame aj my v rodine krsna ma muza o 30r starsieho ..ona ma 50 on 80r a doteraz vravi ze skoda ze vtedy nemyslela ake to bude v buducnosti