chemicky peeling

lucik

mary kay garantuje 100% spokojnost zakaznika, vrati peniazky v pripade ze nie je zakaznicka spokojna, ak to samozrejme nezneuzije, ak minie do 30% pripravku. Vymena pripravku za iny ak nesadne na plet je samozrejmost.

tinnnka

jancecka ešte niečo-mam jednu znamu-už ma vyše 30 a stale mala problemy s akné-nakoniec zistili že má len 1 obličku a preto to akné (inak doktorka sa čudovala ako mohla zvládnuť 2pôrody bezproblémov a ako je možné že to nezistili skôr)

sisissi

Ahojte, neviete kde sa da robit taky rozbor na ake zlozky som alergicka o ktorom ste pisali v okoli Preosva a co to asi stoji?
Dakujem :D
Ozaj, dava Mary Kayzaruku vratenia penazi ako napr. avon, ze do troch mesiacov ak nie si s vyrobkom spokojna mozes vratit a vratia ti peniazky?

jancecka

možno,ale mám neprechodné vajcovody, dúfam v zázrak alebo v to, že sa rozhodneme pre umelé oplodnenie, nič nie je ľahké D:

lucik

no tak to ozaj museli u teba vzbudit doveru nasi Dr., inak drzim palceky s babatkom.... mozno sa to potom same upravi.

jancecka

no čo by nie, dávala ale samozrejme, Topoľčany, moje výsledky sa stratili, a odmietam tam chodiť znovu, kašlem na nich, že doktori, inak jedno viem, na žihľavu som alergická určite ale tá holka,od ktorej som si kozmetiku kupovala mi poslala aj zloženie tých produktov ale žihľava tam nebola, možno v jednom ale v tak malom množstve, ja neviem, neriešim

lucik

ahoj jancecka, no teda, ani si si nedavala zistit na ake zlozky si alergicka? ja osobne by som urcite nedavala masky ani peelingy. ale uz je to tam.. mne to stale vrta hlavou... nieco predsa musi existovat co by to dalo doporiadku.

jancecka

lucik konzultovala, bola tiež z toho prekvapená, ja už presne neviem čo sa ako volalo, mala som aj masku, aj peeling, aj krém, ani už neviem čo všetko, prosto celú sadu, inú kozmetiku som nepoužívala a prejavila sa u mňa alergická reakcia asi po dvoch mesiacoch? anineviem, už to neriešim, som si zvykla že mne už nič nepomôže