Dva mesiace neprestávajúci kašeľ.

Príspevok v téme: Dva mesiace neprestávajúci kašeľ.
nuggetka

Dobrý deň prajem! Mám taký problém. Už dva mesiace kašlem. Teploty som nemala, možno trošku nádchu na začiatku, ale nič viac. Bola som aj na rontgen pľúc, ale nič mi nezistili. Na lekársky predpis som vybrala dvojo antibiotík, silný sirup a lieky proti alergii, ale nič z toho nezabralo. Kašlem ešte stále. Síce nie celý deň, len keď sa hlbšie nadýchnem, som v klimatizovanom prostredí alebo stále keď si ľahnem vtedy to je najhoršie. Neviete mi povedať čo by to mohlo byť? Ďakujem za odpovede.

RNG

ATB nie si zialbohu obvykle spravny liek na hlienove infekcie. Casto ich dokonca podporia
Ucinne na ne su odhlenovace ako NAC a serrapeptaza a najma oreganovy olej v kapsuliach.
Nezaskodi so aj kvapkat roztok citricidalu do nosa, kde sa zachycuju kvapockove infekcie a odkial znova a znova nakazuju mandle, hrdlo priedusky pluca a dokonca aj stredne ucho.

Lenka.H

Ahojte, tiez mam kasel 1 mesiac. Cez den ok. Vecer ako lahnem zacnam kaslat a biele hlieny idu von.
Uz som teraz na druhych antibiotikach. Tak uvidim co stoho.
Chcem zacat odstavovat... A vela ovocia zeleniny...
Chcem vyskusat ten cibulovy caj ale ked mne po cibuli byva velmi zle. Mam to aj tak skusit?
A tak isto sa chcem dat vysetrit na plucne chlamidie. Ako sa to robi? Doctor zoberie krv? Spravy vyter z krku?
A tak isto k arelogologicke by som isla rada.
Dskujem L

etela

Kašel môže spôsobovať aj suchý vzduch v miestnosti. Treba vetrať a zvlhčovať vdzuch. Taktiež na radiátoroch dať do nádoby vodu so soľou alebo minerálnu vodu cigeľka, hlavne keď ideš spať.Na hrdlo dať mokrý obklad a zabaliť suchou handrou.Skús si dať aj kvapky na suchý kašeľ (ja mám overený Stoptusin),dobrý na suchý kašeľ.A veľa piť vody, vlažný čaj, minerálku bez bubliniek.

Jana1589

može dlhotrvajuci kašeľ sposobovat aj nežiaduci účinok neakeho lieku? Ja mám uz dlhšie taký suchý kasel, v určitých intervaloch cez deň.Začalo to až po začatí užívania lieku proti vys.tlaku Goptin.kde sa v nežiaducich ucinkoch spomina aj kašeľ.Je to možné,že by to naozaj mohol sposobovat iny liek????

maria-ba

Velmi by ti mohol pomoct cibulovy sirup - navod najdes na -odkaz odstránený-

V skratke:

Cibuľový sirup1:
Nakrájané kolieska cibule posypeme nerafinovaným cukrom, až pustia šťavu. Tá sa potom užíva po lyžičkách.

Cibuľový sirup2:
Nakrájané kolieska cibule uvaríme. Potom ich rozdrvíme na kašu a pridáme med alebo hnedý cukor.

gregor

K utíšeniu dlhodobého kašľa.

Keďže my ľudia musíme dýchať a pohybovať sa a nevieme sa vyhnúť striedaniu sa tepla a zimy /mám na mysli striedanie sa tepla a zimy pri vchádzaní a vychádzaní z miestností , z domov/, máme problém s dýchaním.
Pri dýchaní teplého a studeného vzduchu a samozrejme všetkého čo sa vo vzduchu nachádza / vlhkosť, prach, smog, atď./ sa v pľúcach tvoria kondenzáty čiže hlieny, a týchto hlienov sa potrebuje organizmus pomocou kašľa a nádchy zbaviť. Stačí si nám len predstaviť čo všetkého sa vo vzduchu nachádza a ako neľahko sa s tým musí organizmus vysporiadať.
Keďže vzduch ktorý dýchame si vyberať nemôžme, mali by sme organizmu pomôcť zbaviť sa týchto hlienov, ktoré v pľúcach kondenzujú, nabaľujú a po čase sú zdrojom zápalu. Ja osobne dlhodobo užívam k preventívne prírodnú liečivú alkalickú vodu s vysokým obsahom hydrogénuhličitanu Bílinskú kyselku . Bílinská kyselka obsahuje minerály ktoré provokujú hlieny v pľúcach aby sa tam neusádzali a priebežne počas dňa bolí vykašlané von s organizmu, skôr ako by sa dostavila nádcha /soplenie/ alebo s hlienmi spojené zápaly. Bílinskú kyselku užívame k liečeniu v dávkach 250ml. na lačno 30 min. pred jedlom ráno, obed a večer /deň. Deti – 100 ml. málo ohriať, preventívne ráno. Je vhodná na ľadviny. Celková denná dávka je 1000ml. Pre svoju vysokú mineralizáciu je nevhodná k pitnému režimu. Zakúpiť sa dá v potravinách /len v niektorých/ lekárne a h-nova.
Na záver aby som nezabudol, hlieny ako lepkavá hmota sa na ceste s pľúc von zachytávajú a nabaľujú na hrdle, stačí len vykloktať si prírodnou liečivu slanou vodou Cigeľská .

S pozdravom Gregor

hmmmmmmmmmmm

davala si si robit test na plucne chlamydie??aky vankus/perinu mas?perie/umele vlakno?si fajciarka?bola si pred 2 mesiacmi chora?urcite sa neuspokojuj s tym,ze to nic nie je,dva mesiace trvajuci kasel je uz chronicky/kasel nad 3 tyzdne je uz chronicky/a po pricine sa musi patrat!a inac klima dokaze pekne neplechy narobit,hlavne ked sa nemenia filtre.

alergia

ahoj,

mala som podobny problem...stale som kaslala ziadne teploty ani nic podobne..lekarka mi predpisovala antibiotika a nic nezaberalo...a nakoniec som dostala doporucenie k alergologicke a zistili mi silne alergie na roztoce, prach, parfemy...z toho som tak velmi kaslala..dala mi tabletky a bolo to prec =)