Neublizi zapcha dietatku?

mira

Sandy, zápcha je nebezpečná nie pre tie tlaky, ale preto, že z tela neodchádzajú toxické odpady. Jedz vlákninu, ako píše jajka. Vláknina je hlavne v zelenine surovej i varenej a kvasenej a v celých obilných zrnách - ječmenné krúpy, ryža natural, kukurica, pšeno, pohanka, ovos, pšenica. Uber mäsa, syrov a vajec a jedz miesto toho strukoviny. Tkto potrava bude ľahšia a črevo sa bude lepšie pohybovať.

wwwwww

Skus lanove semiacko, kompoty (najma slivkovy), dzusy. Ja som sa raz v zivote nemohla vytoto, aj ked mi trebalo - po operacii, ked som brala silne lieky proti bolesti, tie ma "zapchavali". Bolo to hrozne. Manzel mi siel kupit flasku dzusu - bol to mix ovocia, najviac to malo hrozna. Tak som sedela na wecku a pila to a nakoniec sa podarilo.

devla

ja som si pred par tyzdnami vypytala na adrese -odkaz odstránený- recept proti zapche. napis im, poslu ti ho zadarmo. na tej webovej stranke je aj ich emailova adresa. je to vyborne jedlo, uz ho konzumujem odkedy mi ho poslali a mam skvelu stolicu. je to aj velmi zdrave. ja by som neriskovala dlhodobu zapchu pocas tehotenstva, ved vsetky tie toxiny zo stolice sa vstrebavaju naspat do krvi, to pre dietatko nie je veru bohvieco.

jajka001

tiez je dobre pit vela tekutin, najma vody. nemalo by mu to ublizit, v rannom stadiu ma este dost miesta, v kolkom mesiaci si?

sandy21

dakujem za odpoved, budem nad tym uvazovat. a tie tlaky nemozu dako tlacit na maternicu, aby sa vypudil plod? mozno hlupa otazka, ale od rana na to myslim