zhadzovanie dovolenkovych kil

stacionarka

ach, no odomna je fakt ze dobry fitness klub vzdialeny 70km vies.. takze by som tam asi nemohla dochadzat kazdy dajme tomu druhy den.. mame tu len nejake kluby ale v nich je vacsinou az jeden stacionarny bike, jeden bezecky trenazer, ci ako sa to vola, a vsetko ostatne cinky cinky cinky.... takze kupim si ho .. inu moznost nemam :) a hej hej.. brucho budem posilnovat osobitne :) a velmi si ma potesila, ze je to na tie nohy a zadok dobre :)

anajka

Inak som zabudla, že zadok ,boky a celé nohy, to je presne to čo Ti stacionár pomôže zmeniť, len hornú časť tela potom treba precvičovať inak, lebo to aj budeš cítiť, že vôbec nezaťažuješ. Však každý pohyb človeku len prospeje.

anajka

Stacionarka: chodia tam baby čo chcú aj schudnúť a čo chcú aj vytvarovať. Len s tou kúpou domov moja osobná skúsenosť: mám doma stacionár a používam ho ak vešiak, platím si a chodím cvičiť radšej s kočkami do fitka na spinning - je to aj iné, nejako to ľahšie tam ide a človek sa viac vyburcuje k výkonom : hrá ti hudba, fajn nálada... . Síce zo začiatku som na nom pri telke cvičila, ale ako som ho preniesla z obývačky do pracovne tak je to len vešiak. Najskôr si to vyskúšaj či ťa to bude baviť a až potom investup peniaze.

stacionarna

anajka, a chodili tam aj baby, ktore chceli schudnut na ten spinning? ja si chcem kupit rotoped domov, pretoze beh mi nevonia.. ci neodporucas? chcem schudnut hlavne z noh a zadku ale aj z brucha.. a nie male hodnoty.. z brucha aj zadku tak 10-15cm a zo stehien takisto... co povies?

anajka

Ale na stacionari zhodíš tuky ale zväčšia sa ti svaly. CHodila som asi 6 mesiacov na spinning a všetky baby sme si vylepsili figúru, ale mala som asi o 2 kg viac, spevnelo mi svalstvo. hneď po civčení som mala na druhý deň aj o kg menej, ale celkovo som sa držala na vyššej váhe ako keď som necvičila. Sval je ťachší ako tuk.Takže ak Ti ide len o váhu tak na to je najlepší beh. Tam schudneš z celého tela.

kamilka

ja som práve opačný prípad ,na dovolenkách chudnem,nedokážem tam pribrať,čo je aspoň trochu fajn,držím si približne stále tú istú hmotnosť

barbinka

sarin ja viem, že toto dievča chudnúť nepotrebuje. ja som to písala pre chudnutie všeobecne.
tak ja jedávam buď jogurty, cottage, tuniaka so zeleninou, alebo kuracie prsia so zeleninou. Väčšinou len toto striedam. Ale môžeš aj vajíčko, rôzne syry. Bielkoviny sú najlepšie spáliteľné potraviny a pre to sú vhodné na večeru. a ja jedávam do 20:00.