Obvodny lekar v Presove

Príspevok v téme: Obvodny lekar v Presove
majka_

Som z Presova, mam 20 rokov a chystam sa odist od mojej obvodnej lekarky (este pediatricky) ku obvodnej lekarke pre dospelych. Riesim ale problem, ze ku ktorej lekarke si preradit kartu. Som zo Sidliska 3. Moja mama chodi ku dr. Knisovej (myslim tak sa vola). Neviem, ci je stara, ci mlada, ale som pocula, ze jej sestricka nie je prave najprijemnejsia - tak neviem. Moja sestra chodi ku dr. Jackovej, ta je dobra, ale kedze byvam castejsie chora, sestra mi ju velmi neodporuca, lebo by som v kuse cestovala za nou (i ked samozrejme autobus mi tam ide casto ku nemocnici). Potom som pocula o nejakej vysokoskolskej lekarke, ze je dobra a tu mi zas odporucala dalsia sestra, kedze studujem na Vysokej skole v Presove. Moja sestra, ktora chodi ku dr. Jackovej mi odporucala u nas na Sidlisku 3 myslim dr. Hricovu alebo tak nejak sa vola. Vraj je dobra, ale ja ju nepoznam a nepozna ju ani sestra. Cize to je moj mensi prieskum. Poznate nejaku dobru lekarku - obvodnu pre dospelych?

sumar

Ahojte, poznate stranku
www.nasilekari.sk ? Su tam lekari aj s hodnoteniami od ich pacientov. Este tam nie je vela hodnotenych lekarov, ale mozno sa tam da nieco najst...

kviksinka

no ja ti poviem som z okolia trenčína a mám 23 a tiež ešte chodím k mojej lekárke pre deti a dorast, a som s nou velmi veľmi spokojná. ona prišla po mojom lekárovi ktorý odišiel a poviem ti že som o zmene ani neuvažovala, ale na rok ked skončím výšku, už budem museť, ale bude mi to lúto ;) bo lekárku pre dospelých v dedine nemáme bohvieakú, čo už :)

majka_

to sa vazne stalo? tak v tomto smere dr. Ochtinsku lutujem... ale i tak, aj keby... ved sa predsa nebudem debilne spravat ku vsetkym zenam, ktore ku mne chodia nie?

mirka 23

Ja viem že nie je úžasná, ale nie je ani zlá. Taká normalná, aj keď odmeraná. Ale dozvedela som sa niečo, a to mi zapadá do toho, prečo je taká. Proste jedna sestrička sa jej vyspala s jej manželom v ordinácii, ona ich načapala. Takže možno preto je taká odmeraná ku všetkým babám.

majka_

Mirka, no o dr. Ochtinskej som pocula svoje a moj nazor, hoci k nej nechodim je taky, ze aj keby bola jedina gynekologicka v Presove, tak k nej nepojdem. Neviem, aka je pravda, ale ze je dost neprijemna vraj... no neviem.

No neviem teda, co spravim. Mozno zmenim uz teraz doktorku, mozno este chvilku ju budem mat, alebo ju zmenim az od noveho roka... neviem. Ale piste dalej, ak stretnete dobru lekarku :o)

monica gazpio

Tak ja chodím k pani doktorke Zúbekovej a som s ňou spokojná. Chodí tam aj mama s otcom aj moja teta. Len problém je v tom, že má ambulanciu až v tej budove, oproti SAD. Chodím tam iba na prehliadky. Okrem nej som počula o pánovi doktorovi Švedovi, ten je niekde na Kováčskej ulici, ak sa nemýlim. Je veľmi dobrý, aspoň babka si ho chváli. A čo sa týka preradenia, podľa môjho názoru, by si to mala urobiť až keď skončíš vysokú školu, lebo sa berieš ako dieťa z toho dôvodu, že ešte nemáš samostatný trvalý príjem. Neviem, či Ti tí doktori budú vyhovovať a ak nie nevadí. Okrem tých Ti neviem žiadnych poradiť. Prajem Ti úspešný výber lekára, aby si s ním bola na 100% spokojná.