Chronicka bolesť

RNG

Okrem virusov, ktore napadaju priamo nervoe obaly su najcastejsim zdrojom bolesti zapaly, ktore sposobuju tzv reumaticke bolesti(artritis, osteoartritis) ktore maju najcastejsie korene v mykoplazmickych infekciach. Mykoplazmy su vnutrobunecne parazity, ktore sa rozmnozuju velmi pomaly a ich cinnost je natolko nizka, ze ich nasa telesna obrana velmi slabo registruje. Ale ked zachvatia velke mnozstvo buniek v tele, produkuju dostatok toxinov na zapaly a to sa lekarom javi ako "starecka reuma", zatial co sa jedna o tazko detekovatelnu a prakticky nikym nediagnozovanu nakazu(cest vynimkam, lekarom vco sa s tym zaoberaju)
Na mykoplaznicke infekcie pomaha brat dlhodobo extrakt z olivovych listov, davka oleuropeinu musi byt 3 x 300 mg minimum, tiez odmaskovac NAC(2 x 600 az 1200 mg) a enzym na odmaskovanie serrapeptazu(3 x 120 000 IU) a samozreje aj specialny vytazok z uncarie tometosy, pod menom Samento, alebo Prima Una de Gato, davka 2 x 15 kvapiek minimum dlhodobo.

antivir

pamatam si to z detstva s chronickymi bolestami odchazdala zo sveta moja babka trpela nimi skoro 10 rokov a nikto jej nepomohol az smrt ju vyslobodila. lekari netusia z coho to je tak len predpisu od bolesti lieky ale ani tie sa nedaju zrat vecne a ani mnohe nepomahaju.

RNG

bolesti su vysledky zapalu. Proti zapalu su rozne protizapalove prirodne latky(curcumin, bromelain, bosvelin, dumbier, GLA..)
Ale zapaly maju svoje priciny alebo v zamoreni splodinamy z travenia(nedostatok enzymov) alebo toxinami z posobenia roznych mikrobov. Oboje dovody sa daju priamo adresovat.
Nervy su najcastejsie napadnute virusami, pozrite na temy na virusy a zvysovanie viralnej obrany. Tiez su mozne rozne "autoimunne diagnozy", dajte si skontrolovat, ci nemate boreliozu alebo chlamidie, hlavne chlamidie pneumoniae, tie sa prenasaju kvapockovou infekciou sa su hrozne tazko vykynozitelne(a casto aj velmi tazko diagnozovatelne....)

juri

Mne zaberaju jedine opiáty, ale vlastne ich nemôzem uživať, všetky maju na mna vedlajšie účinky, nevolnost, krutenie hlavy, zvracanie, omráčenie, malá dávka mi nezaberie a po vačšej sa cítim hrozne. Tak vlastne len trpím.

clupka

chronickou bolestou trpi moja sestra ma 45 rokov a bolesti katastroficke. ma v tele chronicky zapal ktory jej kantri jednotlive organy a co je najhorsie pohybuje sa po celom tele , stymto vraj musi zit cely svoj zivot berie silne lieky , ktore jej tlmia bolesti...