Strach s ďalšieho dieťaťa

Príspevok v téme: Strach s ďalšieho dieťaťa
mamička

Ahojte. Bude to znieť asi trošku divne, ale mám strach z budúcnosti. Zistila som, že čakám druhé dieťa. Môj sym má 15 rokov a súrodenca už nechce. Mám dobrú prácu, dobrý príjem a naplánovali sme si s manželom zmodernizovať bývanie. Ale teraz sa to zmení, budeme mať dieťatko. Máme pôžičky a jeden príjem asi nebude stačiť na všetko. Nemôžem povedať, že sa neteším, ale mám obavu čo bude ... ako to všetko zvládneme. Mám 34 rokov a neviem či už nie som trochu pristará na dieťatko a hlavne sa veľmi bojím, že sa zopakuje to čo pred troma rokmi a ja o svoje dieťaťko prídem. Neviem, či by som to po druhýkrát zvládla.

krispian

Mamicka, ty si asi nejaka stara skola, ked sa ti prve dieta pritrafilo v 18tke a teraz ako 34 rocna, idealna kandidatka na dieta nariekas, ze si stara. Podla mna je vacsia galiba to, ze v tvojom veku este nemate splatene pozicky a prve dieta uz je dospele. Nabuduce davate pri sexe vacsi pozor a hned po narodeni dietatka zacni brat Cerazete, aby do roka a do dna nebolo tretie...

sandy21

Mamicka, ani nevies, kolko zien by si to s Tebou vymenilo, lebo by chceli otehotniet a nedari sa. tvoj syn si urcite na surodenca zvykne. zelam vela stastia a urcite si to babatko nechaj.

igua

mamička a co by si chcela robit? teraz je najdolezitejsie, nestresovat sa. moj kamarat mal 14, ked sa mu narodil najmladsi brat a 13, ked prostredny. jeho mama mala vtedy 34 a 35 rokov plus minus. vsetci traja su zdravi a culi chlapi :) a tiez ziju len z 1ho platu atd...treba vsak povedat, ze za to mozu vdacit hlavne otcovi, je to skvely muz.
hlavne zahod zle myslienky za hlavu a tes sa na babatko! a s braskom si budu urcite dobe rozumiet. o to by som sa bala najmenej..zelam vela stastia!

dd

ak to dietatko chcete, tak hlavne sa neboj a nemysli na to, co sa stalo pred tromi rokmi..snaz sa mysliet pozitivne a byt dobre naladena..ved urcite vies, ze stres, nervy a pod.Tebe ani babatku neprospievaju..syn sa s tym postupne zmieri(moj nazor..), moj brat mal 15 a ja 10,5 roka ked sa nam narodila najmladsia sestra..tiez nebol nadseny, ked sa dozvedel, ze este bude dalsi surodenec..a teraz su na sebe zaveseni, ako klieste :).mame sa velmi radi vsetci traja, sestra ma troska vyhody, pretoze je uz svojim sposobom ako jedinacik(bracho uz zaraba, aj ked este byva u rodicov a ja som vydata odstahovana) a nasi su celi stastni, ze ju maju, lebo maminka velakrat povie, ze by tam boli uplne sami, keby nie jej..takisto aj Tvoj syn, myslim ze uz bude coraz samostatnejsi, nebude si Vas tak vyzadovat a to male dietatko Vam urcite spestri dni..pristara podla mna vobec nie si, moja maminka mala tusim 36 ked sa sestra narodila a poznam vela zien, co mali dietatko aj v neskorsom veku..