3D ultrazvuk

jenkas

presna definicia: 4D zobrazenie predstavuje najnovšiu technológiu, pri ktorej rýchlo snímané obrázky umožňujú vyšetrenie plodu, alebo jeho orgánov, v reálnom čase v trojrozmernom zobrazení.
Toto zobrazenie bolo možné vytvoriť až v poslednej dobe, pomocou moderných počítačových technológií. Tieto sa využívajú na spracovanie veľkých objemov dát, okrem iného aj na tzv. 4D zobrazenie.
Špecifický spôsob zobrazenia pridáva k trojrozmernému ešte ďalšiu dimenziu, ktorou je čas, a tým umožňuje sledovať pohyb plodu v reálnom čase.

delphia

zienky uznavam, je to vydobytok modernej medicinskej techniky, ale na druhej strane treba zvazit, ci sa oplati dieta vystavovat elektromagnet. ziareniu.

wendulla

kedy je najvhodnejsi cas na tento ultrazvuk? totiz kazdy lekar mi povie inak - niekto ze v 20, niekto ze az v 23 tt. predbezne som objednana na 21.tt tak verim ze to bude v pohode a vsetko bude vidiet ako ma byt.

miamiamia

GPN-napr. Dr. Slezak, GynFiv ..., Dr.Holan-teraz Medifera v auparku,predtym euromedix, Dr. Cunerlik na horskom parku, myslim ze i pro sanus asi, a vselikde inde urcite tiez,napr. i sukromny gynekologovia /Dr Sladicekova co viem/ co vlastnia pristroj.ceny neviem,ja som nebola, musis si vytelefonovat,ale asi to zalezi aj od toho ci xces aj nahrat na CD , fakt neviem,lebo som nepatrala po tom len co som pocula