co s tym?

Príspevok v téme: co s tym?
bababa

ahoj...mam taky problem, hlavne v tomto rocnom obdobi, na pleti mam suche miesta, pouzivam snad tie najmastnejsie kremy ake existuju ale aj tak nevidim dlbodobejsie zlepsenie, chcem pouzivat aj makeup retoze bez neho moja plet nevyzera bohvieako ale nejaku dobu po naneseni sa mi urobia take mapy ze to vyzera 100-krat horsie ako bez neho...mate skusenosti s nejakym fakt dobrym hydratacnym kremom ktory premasti plet nielen zvrchu? a makeup kt nevysusuje?

leila

Tak ja som mala uplne rovnaky problem. V lete mi vyhovoval ten zeleny garnier, no kedze sa ochladilo, moja plet potrebovala nieco mastnejsie. Lisaje som mala aj po krku. Urobila som si peeling tvare a nahrubo som si naniesla na tvar hydratacnu masku s aloe a nechala posobit cca 3h, kym uplne nevstrebala. Lisaje na druhy den zmizli a krem som vymenila za Hydra-Radiance z avonu. Pouzivam ho uz skoro mesiac a je vyborny. So suchymi miestami nemam problem. A co sa tyka make upu, tak extra hydratacny a dobre mastny je Anti Stress and Lift od Astoru za cca 300sk. Krasne vonia a na chladne pocasie ako stvoreny, no treba sa po naneseni troskuprepudrovat...

vallerrka

A nepoužívaš nejaký zlý čistiaci pripravok na tvár alebo také niečo ? ja som používala Niveu a mala som stoho strášne ,,lišaje" (suche miesta).Keď som ho prestala používať tak nie hneď ale postupom času mi úplne zmizli a to som si tvár nekrémovala takmer vôbec.