po úraze mi ochrnul ocko

slenka

Skús sa pozrieť stránku: www.spig.sk. Nezabúdaj ani na seba ak sa budeš o ocina starať, dávaj si pozor na kríže, aby si si neublížil a vydržal. Skús sa opýtať na kurz, kde ťa naučia správne techniky.Úžasnou pomôckou je zdvihák, skús sa opýtať, či by ti ho nepreplatili.Ďalšie stránky sú:
www.aktivnyvozik.sk
www.velcon.sk
www.csz.sk
www.rehis.sk
www.stannah.sk

radana

Klikni si aj na stranku www.drklaun.sk ,tam mavaju rozne polohovatelne lozka.Na invalidny vozik ma tvoj ocko narok,nech si ho da predpisat a vyzdvihnete ho v zdravotnickych pomockach.Dalej ma narok na vydanie preukazu ZTP,zajdite na UPSVaR,na oddelenie posudkovych cinnosti,tam sa popytajte na co vsetko ma narok a podla toho si potom o to ziadajte-prispevok na opatrovanie,prispevok na hygienu......Mrkni ked chces aj na stranku www.radost.sk,pisu si tam sice vacsinou maminy postihnutych deti,ale aj tam najdes vela info,kde co povybavovat..

ajja

Okrem roznych pomocok nezabudajte na pravidelnu a intenzivnu rehabilitaciu a pozitivne naladenie, ktore preneste na otca. Pomozte otcovi najst cinnost, ktoru mu jeho zdravotny stav dovoli a bude ho bavit. Drzim vam palce

viktor sajgalík

prosím nieaké www--- adresy a použiťwľné pragmatické informácie rád sa zoznámim z niekým s podobnými problémami z dôvodu získania poznatkov je nevládny od piateho hrudného stavca za ochotu vopred ďakujem

imunitka

nedavno som bola s priatelom v obchodnom dome s nabytkom a v oddeleni posteli mali neskutocne uzasnu postel. Vlastne cely matrac bol z pamatovej peny, ktora obopina prirodzene krivky tela a zospodu viedol ovladac napojeny na kabel, takze sa dala regulovat poloha rostu pod hlavou aj pod nohami. Ked som si na to lahla, bolo to nieco uplne odlisne od tradicnych matracov,ale fakt prijemne. Ale myslim, ze aj cena bola vysoka.