Roztiahnute rifle

dar_1_sata

damy poradte mi mam opacny problem. potreboval by som trosku roztiahnut kratasi riflove. poradte ako na to. nejak vypratim... (myslim roztiahnutie v stehnach)

Sasi

Presne s týmto mám problém aj ja a akoby náhodou, tiež sú to gate (rovno 4) z Tesca proste a neviem, čo s tým robiť, lebo vyhodiť ich, mi je ľúto :/

Summer_

skus oprat a dat do susicky... mne sa vtedy vzdy stiahnu... ale ak sa ti roztiahli preto ze su nekvalitne, tak s tym nic neurobis, pripadne sa ti po oprani stiahnu ale 1den ich ponosis a budu zase natiahnute..

ajja

Pranim sa bavlna stiahne, nosenim sa moze roztiahnut. Rifliam zo 100% bavlny sa pranim na vyssej teplote nic nestane /stiahnu sa/, len mozu stratit na farebnosti. Lebo su farbene nestalofarebnym indigom. Ak material obsahuje elastan /kvoli pruznosti/ tak 90 st. voda moze elastan poskodit.

..,,--

Tiez mi rozum stoji, ze rifle sa akomozu roztiahnut?A ta cena nie je az taka nizka.S tym uz nic neurobis a myslim si, ze ak ich budes prat na vysokej teplote, po...ich este viac.Ja na tvojom mieste bysom ich isla okamzite reklamovat.Vsak ved neboli lacne, nie?