Vztah...Vek...

Príspevok v téme: Vztah...Vek...
flipse

Zdravim Vas. Mam mensi problem. Ja mam 20 rokov a moja priatelka ma 15. Lubime sa. Az na ten vekovy rozdiel ktory ma docela trapi. Doteraz co boli priatelky mali najmenej 20. Chcem sa spytat na vas nazor. A citim sa troska ako spina. Ona bola panna a chcela silou mocou sex a ja som najpr nechcel. ALe stalo sa. Je mi blbo ze som ju skazil. Aky je vas nazor aj na vek a aj na sex v takom veku.Chodime spolu cca pol roka.

sussina

pokial sa lubite na veku nezalezi.. a navyse ked si dokazes uvedomit co je dobre a co je zle... to ze si s nou sexoval si nezazlievaj, kazdy robi chyby... otazne je ako vam to bude klapat.. ak bude vse ok tak sa o niekolko rokov na tom zasmejete... horsie bude ak ona bude chciet po case skusit aj niekoho ineho ako svojho "prveho"...

mladunka

ked som si zacala s priatelom, mala som 16, on 25.. nejakym sposobom sme to ukoncili, teraz mam iba o rok a pol viac a zasa sme spolu.. a obcas si pripadam akoby som tou dospelou bola ja..
problem nie je vo veku, je to skor o vyspelosti.. ak je to dievca nevyzreta pubertacka, co asi je ked mas vycitky svedomia, tak tie vycitky su v podstate opravnene.. pretoze je pravdepodobnejsie ze ti onedlho zacne chybat urcita zodpovednost alebo taka vyspelost z jej strany.. a ona to moze po istom case pekne olutovat... ak ste nevyspeli obaja, tak ste si asi sadli a maj to na haku :D mozno vam to vydrzi :D

rencita

Nejde o to v kolkatich rokoch pride o panenstvo ale o to ci to chcela a si to bolo stym sktorym sa na to citila .Moj nazor je taky ze pat rocny rozdiel este nieje az taky strasny ved su aj vacie vekove rozdiele .Neviem ci je potrebne sa zaoberat otazkou ci si ju skazil alebo nie ved to chcela nebolo to ani nasilu a ani si na nu nerobil ziaden natlak . Ked sa lubite neviem kde je problem .

cibi

je zvlastne ze to tak vnimas,mas vycitky svedomia,a su opravnene,lebo v 15 je to este mozno skoro... ja som mala prvy krat v 17 a tiez so starsim,prezila som s nim krasne obdobie,ale nieco sa vo mne zmenilo,ked chcel ist bez ochrany.. to som nechapala..nezodpovednost maximalna

liana

v žiadnom prípade sa necíť ako špina a nič si nevyčítaj veď to chcela...buď rád že ju vrušuješ.ľúbiš ju alebo ťa viac trápi ten vek? vychutnávaj si to pekné, roky ubehnú a už nebude mať 15r.

safa

ale tak ja som zacala s priatelom v 15 chodit,on mal 4 dni pred 20...teraz ja mam 20,on 25 bude mat (4 roky a 8 mesiacov starsi) a klape nam to doteraz...ale na prve milovanie sme dolsi kratko pred mojou 18-nenutili sme sa a nelutujeme,,a lubime sa :-)

rodrigez

estera to je kravina, kto by uz len chcel pannu... drevo v posteli, to je fakt zazitok... radsej skusenejsiu 17nasku:)

rebekitka

V pohode,ked to chcela tak vedela preco..ja som so svojim zacala chodit ked som mala 15 a on 26,teraz uz mam 18 a je nam fajn.