Vyrážky z chlorovej vody

Príspevok v téme: Vyrážky z chlorovej vody
vyrazka

Ahojte,

Bola som v nemocnici, a na tvári sa mi vychádzali také vyrážky, že som to ešte nikdy v živote nezažila!! Hanbím sa ísť len vysypať smeti, tie vyrážky sa nedajú ničím zakryť.

A oár dni do nemocnice idem znovu. Poradí mi prosím niekto, čo mám robiť, aby na moju pleť tá odporná voda nemala taký vplyv?

RNG

Chlor vo vode jke silne drazdidlo na kozu, vysusuje kozu ale zaroven aj zabija bakterie. Takze samotny chlor nesposobi hnisave vyrazky, hoci moze vysusit kozu a prispet k jej popraskaniu, kam sa mozu zaniest bakterie a plesne, co potom vytvoria hnisave vyrazky. Po kupeli sa utries a uterak ta nadherne nainfikuje, ked nie je sterilny.Preto pouzivam zmes kokosoveho oleja a GSE, lebo ta namasti=spruzni kozu, sterilizuje povrch a sluzi ako vyziva(prestupuje cez kozu a vyzivuje podkozne vazivo)
Po natreti sa neutieram ale necham prirodzene vyschnut.

pe-to

aj mne sa robily po vode vyrazky ak som sa sprchoval niekde inde kedze som hraval futbal tak sme sa sprchovali na roznych miestach a tiez som sa dost stoho vyhadzoval.A je to stoho ze ta voda obsahuje vela chloru alebo aj kvoli niecomu inemu?

RNG

V nemocnici nie je len chlorova voda, ale nemocnica je zdroj hromady infekcii(logicke, kedze tam chodia kopy chorych ludi, vsakze). Mnohe bakterie zijuce na kozi sposobuju rozne kozne problemy. Skus dezinfekciu koloidnou striebornou vodou(spray) alebo roztokom GSE, akebo si urob zmes kokosoveho oleja s pridavkom GSE(3-5 kvapiek na lyzicu kokosoveho oleja, dobre pomiesat a nanasat podla moznosti na vlhku plet.

Ivka 1

Ak si alergická na chlórovanú vodu alebo
skôr vodu v nemocnici /asi má iné zloženie ako máte doma alebo máte svoju
vodu zo studne/zober si z domu do fľaše
vodu a s tou sa umývaj. Vyrážky máš aj po tele alebo len po tvári ?