Nocne vyzivujuce serum z Avonu.

evita87

Ja preferujem skôr kozmetiku bez parfémov, farbív a v tomto mi maximálne vyhovuje kozmetika z iuvenio.com a ak hľadáš sérum, majú výborné pleťové a očné sérum. Dá sa aj vzorka objednať, ak by si chcela vyskúšať.

sephora

plet mam hladucku a ako keby vypnutejsiu, ale zacala som aj chodit do solarka, tak neviem, ci aj to nema pozitivny vplyv na plet. som s nim spokojna, ale myslim, ze nejake extra - extra ucinky cakat nemozes pri ziadnej kozmetike ;-) alebo aspon ja som mala vzdy vacsie ocakavania a potom som bola trochu sklamana, ked to nebolo podla mojich predstav (napriklad rozne spiraly, kremy proti celulitide atd)

marisska

len ked je mi luto, ze tu pusta do sveta svoje primitivne nazory a su tu ludia, ktori jej mozno veria :( mala by si uz vstupit do svedomia

marisska

preboha...ja uz na tu sporstu miru nemam nervy...nedaju sa tu nejako blokovat uzivatelia??? sak za taketo nazory by sa malo zatvarat...zaspala, ked Pan Boh rozdaval rozum!

sephora

ahoj, ja to serum mam uz asi mesiac a som spokojna. malo by sa pouzivat kazdy vecer, co ja obcas vynecham ;-) ale to snad nevadi. je to taky akoby gel, rychlo sa vstrebava, takze obliecky sa neumazu :-)predtym som mala garnier nocny gel a ten mi pripadal rovnaky, alebo podobny. jedina nevyhodu sera ze sa rychlo mina :-)

leakiss

V akcii stoji cca 220sk no bez akcie vyse 300.. pouziva ho moja sestra a ze vraj je to dobre. aj ja ho uz mam objednane :)))