Magnetický elliptical

denisa

Ja mám doma magnetický. Zainvestovali sme kolo 10 000. Nie je vôbec hlučný. Takže cvičím večer. AJ keď 17 mes. dcéra spí Cvičím na nom 40 min. Tuk začína spaľovať až po 20 min.Začínala som 15 min, po dvoch týždnoch som priadala na 25, potom viac a viac. Treba si udrživať zvýšenú tepovú frekvenciu. Striedať stupne zátaže. Najlepšie cvičit pre telkou. Počas nejakého filmu, seriálu a podobne :o) chce to výdrž. :o) ale je to super na kondičku a pekne formuje postavu. Akurát som potom spotená ako myš. A po večeroch si musím umývať pokaždé aj vlasy :o)

rachab

MOj je tiez hlucny, takze telka ide naplno, alebo sluchatka do usi...Ja tiez viac ako 20 minut nevydrzim. Ked cvicim denne, tak vydrzim aj pol hodku, ale to az tak po mesiaci...Dolezita je rychlost. Mala by byt taka, aby to bol skor beh ako chodza, taky mierny klus.

jahjhfd

tak ja ho doma mam a chcem znovu na nom zacat...a este chcem podotknut ze ja mam taky hlucny stroj ze pred telkou nemozem cvicit lebo by som nic nepocula alebo by to muselo byt na plne pecky..:)..takze tak...a neviete co by pomohlo lebo mi strasne vrzgy a rapci...nieco na potretie???

rachab

Schudla som pomocou neho dost vela. Je to dobra vec. Treba vydrzat v stalom tempe tocit dlhsie. Ked zapnes telku, zapozeras sa, ani nevies ze cvicis a chudnes:)