Liečba koreňových kanálikov zuba..

Milena11

Tak reagujem na Dr. Vavrovu,ona mi nechala v ustach mnoho kazov a problemov. Nebola ochotna mi zub opravit, lebo citujem \\\"to este vydrzi\\\", odkladala opravu, pri jenom zube, ktory pobolieval mi povedala, ze trosku mam prekusanu plombu a nechala to tak, vraj az ked to bude horsie...
Nieco take ako RTG nerobi vobec, som ju prosila, aby ma poslala na RTG a vraj naco ? Vraj vsetkych bolia zuby, je to podla nej z pocasia.
Utekajte od nej, lebo pridete o chrup.
Ja som si musela nechat preplombovat zuby, kazdy jeden.
Nova zubarka sa velmi divila, ze ako takto mohla nechat v takom stave.

Lelkesovica

Komu sa vyhnut :::::
Ako za najhlbsej totality, jedna ziva hroza, Prosim pekne heslo DR. Vavrovej, neopravujem co neboli... Myslim, ze to ma vysoku vypovedaciu hodnotu. Po prechode k inemu zubarovi, mi nasiel sest !!! kazov, vsetko zuby, ktore som doslova p. Vavrovu prosila, aby sa mi na ne pozrela, ze sa mi nieco nepozdava, citlivost, reakcia na sladke, teple a pod. Ona mi na to vysoko odporne povedala, ze toto vsetci ludia na zemi maju tento problem... KATASTROFA

ELAAA

NO ZALEZI NA HYGINE A KED TI TO PULZUJE , PO VRTANI , TO JE ZAPAL , MAM TO TERAZ NO,Z 2 STOLIčIEK MI VYBERAALI NERVY A ZABLOMBOVALI - 2 STOLICKY MA VYSLI NA 10000SK AJ S BLOMBAMI NA KYSLIKOVYMI VYPLNAMI , LEBO , LEN TIE ZUB ZACHRANIA !!!ALE ZAPAL MI PRESIEL NA INE ZUBY ,LEBO , MOJA DR.MI NEDALA ANTIBIOTIKA , TERAZ SOM SA,UZ NASTVALA A ANTIBIOTIKA(DOXYBENE SOM SI ZOHNALA ...(UZIVAT SA MAJU PODLA HMOTNOSTI)-JE TO NA LETAKU...)TRVA TO DLHO , AJ MESIAC , ALE DA SA TO VYLIEčIT , LIEKAMI!!A NEPRIDETE O ZUBY !! PO JEDLE SI TREBA UMYVAT ZUBY ASPON 2-3 DENNE A POUZIVAT ZUBNU NIT.

lea

moja ja ti prajem aby ti to vyslo.Mne to robili minuly rok pred letom ked som mala ist do UK, a bolo to ok ale po par mesiacoch tusim po pol roku mi ten zub zacal znova pulzovat a nakoniec som ho dala vytrhnut.A takto som prisla uz o dva zuby nastastie zadne. len sa bojim aby to nepokracovalo dalej lebo nakonic ostanem bez zubov!