ASLO

Príspevok v téme: ASLO
stevo

Dobry den. Chcel by som sa spytat o radu ohladne mojho problemu, a to zvysenej hladiny asla v krvi. Mam 29 rokov a ked som mal 12 mal som caste anginy a velmi vysoke aslo v krvi, neskor mi vybrali mandle. Od vtedy mi aslo uz nesledovali, az pred pol rokom som bol na preventivnej prehliadke, kde mi robili aj krv.testy. Hladina bolo vyssia, min. tyzden som bol znovu na kontrole a testy ukazali, ze je to stale vysoke. Neberiem ziadne lieky ani nebyvam chori. Chcem sa spytat, co presne tato hladina znamena, ci a ako sa lieci, ake problemy mi hrozia v pripade dlhodobej vysokej hladiny asla. Dakujem za pripadne info a odpovede

hermínaaa

Na zvýšenie imunity doporučujem na základe vlastnej skúsenosti Hippokratin. Mne to zabralo úplne fantasticky

Kirusik

ahojte, tiež som z tých čo mali vysoké ASLO. Najprv som ho mala 1050 a tak mi nasadili lieky /PENCLEN/ na tri mesiace, musela som ich brať každých 8hodín. Po troch mesiacoch mi robili kontrolné testy a výsledok? ASLO som mala 1706.Lekári so mnou bojovali, aby som si dala ihneď vybrať mandle, vraj bude úspech keď mi potom ASLO klesne aspoň na 1000. Nepresvedčili ma! Prešli dva roky a moje ASLO má hodnotu 330 a to bez akéhokoľvek zákroku!!! Toľko moja skúsenosť...

ivanka222333

Dobrý deň. Ja mam taký problém,že asi pred pol rokom mi začali vypadávať vlasy,presnejšie sa mi spravila plešina o velkosti asi ako dlaň. Nedávno mi prišli na to že mam zvíšene Aslo 454. Prešla som už vela vyšetreniami a nemám žiadne iné problemi. Myslíte že mi to môže padať koli tomuto Aslu? lEbo berem penklen asi mesiac. A mám pocit že mi to padá trošku menej.Ale stále sa mi to zvečšuje. Možno ak by to bolo koli tomuto Aslu tak by sami ulavilo pretože by sa konečne našla príčina. je to možne? dakujem.

zdravie14

Na zvysene Aslo je potrebne uzivat antibakterialne a protizapalove prirodne produkty. V kazdom pripade je vsak potrebne dat do poriadku imunitu. Su prirodne produkty,ktore pomahaju ale pravidla tohto fora mi nedovoluju uviest presne. Ak chces,napis mi na mail, rada Ti poradim.

RNG

Zvysene ASLO/ASO je znak, ze telo vytvara extra protilatky proti streptokokom, ci uz minulym nejaky cas, alebo v tele niekde pritomnej streptokokovej infekcii.
Odporucam brat vyssiu davku citricidalu(60 az 120 kvapiek GSE, alebo 10 x 125 mg kapsul alebo 5 x 250 mg kapsul, kde je GSE vvo forme prasku v kapsuliach)

Adriana 135

Ahojte,aj ja patrím medzi tých kt. majú zvýšené Aslo a to nemám ani veľa rokov, mam ho 1000 a zajta idem na injekciu Pendepon, chcem sa spýtať či sa dá tohto problému zbaviť a či s tohot zvýšenáho Asla može vzniknúť nejaká choroba.

bibanana3

Ešte ma zaujalo koloidné striebro. Pozerala som to na nete. Podľa čoho budem vedieť, že je dobré, kvalitné, čo si mám všímať?
A aké by bolo dávkovanie do nosa? Ráno, večer? Ako dlho asi?

bibanana3

No na to lapacho som sa chytila. Lapacho už pijem vyše roka a som spokoná. Myslíš, že by som si ho mohla striekať aj do nosa? Taký vlažný?