...zensky orgazmus..........Baby prosim o nazor

iiii

no veru pri sexe sa to niako neda aj ked niekedy citim ze uz by to mohlo byt ale bojim sa ze sa pocuram =)Ale rukami ked ma priatel robit tak to sa da ved to jak keby ssom sa sama robila skoro =)mne to nevadi ze s exe to nejde hlavne ze to niako ide to ej hlavne nie =)

baby

iiii ja som na tom ako ty... pri sexe sa vobec nespravim... iba s ruckami...
lenka nic nepredstieraj... nech sa snazi trosku viac.. ani ked sa s tebou hra s rukami sa nespravis??? a samej ti to ide???

iiii

A naco to xces predstierat ??k comu je to dobre nehovorim ze som to nikdy neskusila ale tak klames len sama seba nie jeho =)Ja mu to normalne poviem ked sa mi to nelubi a hotovo..a aj tak orgazmus rukami ked to robi mam castejsie ako pri sexe je to dost divne tak mi to moc nejde

lenka..

ja som orgazmus nikdy nemala, a to mám 25 rokov a nového priateľa. a preto sa chcem opýtť, či voľaktorá orgazmus aj predstiera. A ako sa to robí? a priateľ na to nepríde? Poraďte ako to predstierať?

Luckaaa

tak moj orgazmus je taktiez uplne iny ako tu seci hovoria :D..pristel vravi ze som vzdy cela napäta a mam stiahnutu posvu a jemu to je prijemne :)..

stromoradie

Zavidim zenam ten orgazmus. Som muz ale viem si to prestavit... Ty kosec... A najlepsie je hned pokracovat. Alebo mozte prehovorit muza aby neprestal a dalej vas...mal by prist dalsi orgazmus a dalsi...vyskusajte.

ella

to dychanie by si si mal vsimat..ja ked uz to na mna pride tak strasne zhlboka dycham a tak rychlo akoby som mala malo kyslika:)

adulik

u mňa je to rôzne... vzdychám tak hlbšie by som povedala a mám chuť sa vtedy vášnivo bozkávať. A keď mám taký poriadny, tak mi to stiahne pošvu a to cíti aj priateľ a vtedy mi často aj noha zmeravie, alebo ma chytí kŕč... ja si myslím, že čo sa orgazmu týka, tak je to veľmi individuálne