zrelosť na dieťa

Príspevok v téme: zrelosť na dieťa
hmmmmmm

ahojte.. s partnerom sme spolu 3,5 roka, vieme obaja, ze spolu chceme zostat a mat rodinu. On ma 27 rokov, ja mam 21. Rozpravali sme sa, ze kedy by sme chceli mat dieta, on povedal, ze mu je to v podstate jedno,ze sa nan citi. a ked sa milujeme, tak sa ma zvykne pytat, ze ci s ochranou,alebo bez. Zatial som hovorila, ze s ochranou. No rozmyslala som nad tym, a dospela som k nazoru, ze chcem dieta a ze by sme sa uz mohli zacat pokusat oň. Tak pri jednom milovani som mu povedala, ze bez ochrany, a v pohode. Ale potom hovoril,ze sa citi tak cudne, ze mu to je take divne. Takto sme sa bez ochrany milovali 3x, a pri poslednom mi povedal, ze chce cas, ze jemu to je cele divne. Ze sa s tym musi nejako vnutorne vysporiadat. Vraj sa zatial budeme milovat s ochranou zase..
Tak ako podla mna ked sa uz raz niekto rozhodne mat dieta, tak nespekuluje, ze teraz bude ochrana, teraz zase nie a riadit to cele ako stroj. Ja chcem aby to slo plynulo, nenutene, proste uvolnene , nechcem nic silit, ani tlacit, naliehat. Tak sme sa rozpravali, a povedal mi,ze on necakal ze mu tak skoro dovolim ist bez ochrany. Ze on myslel ze sa zacneme pokusat o dieta o nejakych 4-5 mesiacov. Tak neni to jedno ci o dva, tri alebo pat mesiacov? keby sa jedna o roky, to je pochopitelne,ale mesiace?
Ja neviem co si o tom mysliet. Prosim napiste vase nazory, aj muzi aj zeny. Dufam ze som to napisala aspon trosku pochopitelne.. dakujem vam

prstik

lenkah nehnevaj sa, ale ked nemate prachy ni na vlastnu strechu nad hlavou a zijete na kope ako Cigosi, nebudete mat ani na dieta. Vies, kolko penazi potrebujes na take decko? 22 rocna hajde na vysoku skolu, nie sediet doma s deckom malym.

lenuliatko

lenka tak sme si vekovo blizsie.moj manzel ma 23.ja som sice neriesila takuto situaciu ze sme byvali so jeho alebo mojou rodinou ale nazor ti mozem povedat :)ty sama musis vediet ci je vhodny cas na babo.lebo len ty vies kolko tam mate priestoru a a moznosti na vychovavanie babatka.ak ponom velmi tuzis nevidim problem.ale zase je pravda ze je tazsie vychovavat dieta ked nemate svoj vlastyn domov a sukromie.predsa len kazdy sa potom straa do vychovy a tak.uz sme sa otom tu s babami velakrat bavili.

lenkah7

JA MA 22, MANžEL 27 a sme spolu asi 7,5 roka ale zobraty len pol roka, žijeme u svokrovcov sice vo velkom dome ale spolu s jeho 6 bratmi...Takisto by som chcela babo a aj manžel, ale len kvoli tomu že sme tak dlho spolu a už to neni take...nie že by sme tym babom chceli zachranovat nas vztah ale proste mat už iny zmysel života...Ale na druhej strane som ešte mlada, ale ked sa to tak vezme na druhej strane je nas vztah po tolkych rokoch určite na tuto zmenu absolutne pripraveny. Tak neviem. Ale obavam sa či nam to bude finančne vychadzat, este k tomu budeme min.2 roky byvat tu a nie vo vlastnom a nerada by som si potom do konca života vyčitala a spominala na to že som v nevhodnom čase a za takych podmienok vychovavala dieta. Ale to asi v tomto svete a obzvlast na Slovensku nebude mat nikto nikdy istotu že bude aj lepšie. Aj prosim o vaš nazor. Ďakujem

lenuliatko

ahoj hmm.neboj vsetko dopadne super.uvidis.bude stale gulatejsia a gulatejsia a potom si uz nebudes vediet ani zaviazat snurky na topankach :D
ja s acitim uplne suprovoo.taka pkna energy hlavne ked pozriem na tu kopu riadu a neporiadku co tu ostala od vcera.ale nechcelo s ami ti upratovat ved co nemam sa kam ponahlat.mala je uzasna.spinka papa neplace vela je taka spokojnucka.uplne nadherna.som z nej mimo a to nevravim co marek.je hotovy uneseny a neviem este co svetko.rozmaznava ju.

hmmmmmm

Ahoj Leni :) dakujem ti, aj ja sa velmi tesim, dufam ze vsetko pojde dobre a tak ako ma. Tak ako sa vam trom naziva? poslucha Saska? :)ako sa citis v roli maminky?

lenuliatko

hmmm ja som ti nenapisala lebo som nejako zabudla ze si napisala.lebo si to pisala ked som ja uz bola asi po porode asi ti marek napisal :D ja len ze GRATULUJEM.juj fajna sprava.

hmmmmmm

Ahoj Lenka :) Tak este raz gratulujem k malej.. no ja som bola u lekara a potvrdil mi tehotenstvo :) tak sa velmi tesim, dufam ze vsetko pojde hladko a v pohode... drz sa

leerka

ahoj lenuliatko, tak co ako bolo na vylete? ano viem, ze si bola vystrasena vtedy, ked simala tu autonehodu a aj ked si spadla zo schodov, citala som to... muselo to byt hrozne... a ta svokra tvoja, no to je fakt cislo, by ma z nej asi natiahlo.... aj si jej uz niekedy vynadala? preco je k tebe vlastne taka otrasna?