fotky bývalky

purblanka

ja som fotky svojho bývaleho vyhodila.A A načo spomínať??ved práve to ubližuje tvojmu vzťahu,ked spomínaš a ona o tom vie-vidí potom,že ešte ti na nej stále záleží.Treba žiť prítomnostou,a nie minulostou,čo bolo.Ak chceš pospomínať,tak ok-ale ale nie aby to videla tvoja láska,lebo ver že sa tým trápi.Tebe by sa to páčilo,keby si ona pozerala fotky bývalého??alebo by si našiel v šuflíku??ako by si sa cítil??nerozmýšľal by si,že ako často pozera a a spomína na tie fotky??Je to uzavtery a stary vztah,načo si kaziť ten krásny nový??

Heinz-klátil

Načo by si plakala? Je to najväčšia blbosť čo by si mohla urobiť. Aj tie scény by boli lepšie než plač. Ale najlepšie je, že mu to CD vrátiš a povieš čo si videla. On ti možno k tomu niečo povie ale to nezistíš pokial mu to nepovieš. To, že ich tam má to je normálne. Nejde o to že ta nemá rád ale chce si aj uchovať spomienky na staré časy. Aj ja mám uložené fotky bývalej a sem tam si ich pozriem a zaspomínam. Nič na tom nie je tak hlavne neplač pretože nie je nič horšie ako vidieť plakať babu.

Heňa.H

Akoze to nie je ziarlivost,aj mna by to nenechalo lahostajnou.Ale vidis,sama si pisala,ze ti povedal,ze to kludne mozes zahodit.Zahodit to samozrejme nezahadzuj,vrat mu to a mozno to zlikviduje sam,ale aspon vidis,ze tymito recami ti dal najavo,ze je to pre neho minulost a ta sa uz skoncila.

f

To ze "tie fotky mali byt davno zahodene, alebo aspon minimalne dobre zahrabane" je hlupost, lebo prave otvorenost, uprimnost a tolerancia by mala byt vo vztahu. Je to cast jeho zivota k osobe ktoru mal rad. Ale ked ju ma na ploche to je jasny priklad kde su jeho myslienky teraz. Tak mu zapraj pekny den a rozid sa snim. Ako si pisala to naozaj nema vyznam...

M26

secret.time

Poviem ti len jedno, by som s tym hajzlom ani minutu neostal ,byt tebou.Jedno je iste pokial hento robi, tak si mozes byt ista ,ze na nu stale mysli,mozno po neja aj tuzi atd...a mozno na nu mysli aj v posteli, viem ,som svina, mozno to tak nieje, ale podla coho co pises,ani by som sa nedivil...vykasli sa na neho.Je chore preboha aby si niekam daval fotky byvalej priatelky ,ked chodi teraz s tebou, fakt ujete.Tie fotky mali byt davno zahodene, alebo aspon minimalne dobre zahrabane...tak aby si ich vobec nevidela,aby si sa netrapila.

Anita11

secret.time,
myslím, že ak si pozrieš poslednú vetu, čo si napísala, nepotrebuješ rady od nás.
Skutočne to nemá význam sa pre takého muža trápiť. Keby bol zabudol na bývalú, určite by sa nesprával, tak ako popisuješ.
6-ročný vzťah len tak ľahko neodhodí, dokonca sa s tebou rozišiel, teda o váš vzťah nebojuje.
....tu nie je čo riešiť, len rýchlo naňho zabudnúť, to nemá budúcnosť....

secret.time

Ahojte, veľmi ma zaujala táto téma...pretože môj priateľ tvrdí, že som chorobne žiarlivá a nenormálna... ale ja ten dojem nemám, skôr naopak. Keď sme si spolu začali, mal aj iný vzťah, o ktorom mi nepovedal a s danou slečnou aj naďalej udržiaval kontakt, pritom mne prisahal, že je dávno koniec...ale to nechcem riešiť...proste už náš začiatok bol na zlých základoch... predomnou mal 6-ročný vzťah...s tou bývalou sa stále stretáva, intenzívne si s nou píše, prvé 3 mesiace nášho vzťahu mal jej fotku na skrini a teraz dokonca mu ona dala ich fotky tak si ich s hrdosťou uložil na plochu, aby každý videl, alebo ja neviem čo... normálne som ho poprosila, aby to dal preč, že to nie je vhodné...jeho reakcia, som nenormálna a voči nej posadnutá...pritom mu žiadny kontakt s nou nebránim a snažím sa všetko tolerovať ako najviac viem...=( len som ho poprosila, nech ma netrápi a dá to preč... následne sa so mnou rozišiel a od vtedy je naša komunikácia na bode mrazu akokoľvek sa mu snažím vysvetliť, že to nie je normálne...Veď ja som nechcela aby zabudol, ani aby to odstránil, len som ho poprosila, nech to nenecháva na mojich očiach... teraz by sme spolu boli pol roka... je možné, že na jeho bývalú stále nezabudol a ani nezabudne, keď takto na všetko čo sa týka jej reaguje? A pritom ja som najvačšia oná, keď mi náhodou môj bývalý napíše, alebo niečo odomňa potrebuje... keď mi náhodou kamarát len volá, ako som skončila na skúške... neviem to riešiť, snažila som sa mu to vysvetliť, že by mu žiadna žena netolerovala také veci...ale on vidí len seba... asi to fakt nemá význam...