1krát u gynekologa

mirjalka

ja som mala 17, ked som bola prvykrat na gynde a bola som panna a vysetrovala ma prstom cez posvu, nie cez konecnik. Asi som mala velky otvor v panenskej blane, lebo ma to nebolelo, ani sa nenarusila.

kachnicka

Vek na to podla mna nema vplyv, ak si panna, tak ta jednoducho musi vystetrit cez konecnik, je to jeho povinnost, ziadne take, ze sa mu nechce. Okrem toho aj v 21 rokoch byt pannou nie je nic nezvycajne.

pata23

Niektorym doktorom je to vysetrenie cez konecnik tiez nie velmi prijemne alebo na to jednoducho kaslu a vysetruju normalne. Treba sa vediet ozvat a radsej zmenit lekara.
A povedala by som ze cim si starsia tym je väcsia sanca ze ta bude vysetrovat normalne.

pre akinom

mozno uz nemala blanu, tak si doktor domyslel..nie?Niektore sa rodia bez blany, moze sa im lahko hocikedy roztrhnut..tak?

mimi123

boze to co bolo za doktora? ved to musel vidiet ze je panna a keby aj z nejakych zahadnych dovodov nie, tak sa ma proste spytat

adulik

veď treba povedať, že si ešte nemala pohlavný styk. mňa doktor ani nevyšetroval, ale mi len spravil ultrazvuk a povedal mi, že je všetko ok. A raz, keď som ležala v nemocnici a musela som obehať mnohé vyšetrenia, tak ma poslali aj na gynu a keď som povedala, že som ešte panna,tak ma ujo doktor vyšetril cez konečník. Vôbec ma to nebolelo, len je to také nepríjemné, že sa ti tam niekto rýpe

akinom007

mal by ta vysetrit cez konecnik. nechcem ta strasita le zial velakrat to tak nie je stalo sa to nejednej kamoske ze bola este panna a gyn. ju vysetril normlane v zrkadlach cez posvu! nechapem ale kao mohli cusat a nic nepovedat!