okusujem si nechty

nechty

Aj ja som si okusovala asi do 14 rokov, kupila som si lak na nechty a tak som nejak prestala, ani neviem ako. A teraz mam krasne dlhe pevne nechty, kazdy sa pyta ci umele. :-) Chce to asi len pevnu volu. Ale s tymi umelymi nechtami je to dobry napad. To by ti malo pomoct.

tak to je

ano, niekedy pomozu umele nechty alebo specialny lak proti okusovaniu, alebo si nechty namacaj do nejakej poriadne stiplavej zmesi - hned ta prejde chut na okusovanie:)

majka_

ja mam tiez problem s okusovanim nechtov. ale chcem si dat urobit umele nechty, aby mi tie moje narastli. a ked mi narastu, tak dufam, ze si ich kusat nebudem :o)

sisisissi

Ja som si na mesiac a pol nalepila umele nechty a potom mi bolo luto okusovat tie moje pekne dlhe nechtiky co pod nimi vyrastli, tak som si ich nalakovala a obdivujem ich.

den

prepacte..ale spomenula som si...ja som tiez mala tento zvyk..ale odkedy sa mi zlomil zub (jednotka dole) a viac krat..tak ma to preslo..nemam chut chodit opat k zubarovi :D
Ale uz ani do jablka sa neodvazim, nakratsie mi to vydrzalo 4 hodiny a to som kusla do bagety a opat sa zlomil!
Hrozneee!
Ale okamzite to zabralo.
A domysli si..skus sa zamestnat nejakou cinnostou, ked to pride, ze opat hryzies..umyt riad a tak, kde ruky pouzijes na nieco ine....

domina

existuje horký prípravok - tekutina, ktorý si nanesieš na nechty a kožičku a 3 dni máš horké prsty. nevýhoda: pri olízavaní prstov od kuraťa budú tiež horké. existuje horký lak na nechty, tiež je horký pár dní. aplikuj znova. ak ani toto ťa nezastaví, daj si spraviť umelé nechty, nos ich dovtedy, kým neprestaneš s ohrýzaním. možno ťa zastaví práve tá suma, ktorú za ne zaplatíš.