stále ľúbim ex-priateľa

andy

Ja som to zažila už viac krát, nový priateľ mi po čase toho starého vyhnal z hlavy a bolo to super. Len si ho treba pripustiť k srdcu, neudržiavať kontakt s bývalým, poprípade ho obmedziť....

klarika

no a ja by som toto nevedela. dat kopacky chalanovi kvoli dalsiemu. proste nevedela. toho cloveka si vazim, a nespravila by som mu to. ale zase sa bojim samoty a kopacky mu len tak nedam.... darmo, mi holky nevieme co chceme.

liana

ja som bývalému dávala kopačky 2 roky a stále som to skušala znova a znova, už som nevedela čo so sebou, zoznámila som sa neplánovane so súčasným partnerom a to mi dalo odvahu to staré ukončiť.ale nič veľké som nedosiahla, žijeme spolu ale nemilujem ho.

klarika

alebo zeby to bol len zvyk? ze si si na expriatela zvykla a uz je to podvedome? hm? pouvazuj aj nad tym a neboj sa dat sucasnemu priatelovi kopacky, mozno pauzu. mal by to pochopit a ty si premyslis co a ako dalej

klarika

ja mam s priatelom tiez momentalne nejake problemy a rozmyslam nad kopackami, ktore viem ze ma budu po case mrziet. a tiez viem, ze ked s nim budem jednat ako s opickou na spagatiku, pomsti sa mi to, a ked sa budem chciet vratit k nemu, mozno to uz nebude chciet on.
uvazovat a uvazovat. to iste robim ja, ale na konecny nazor som este neprisla. takze drzim palce....=(((

liana

žijem so súčasným...on to vie a aj tak ma dotlačil do spoločného bývania lebo sa bál že sa vrátiť k ex.teraz je to ešte horšie.ešte raz dík.

for4

zijes v jednej domacnosti s EX alebo sucasnym?:-)) v kazdom pripade by som sa asi odstahovala, k rodicom, kamoske...

liana

dík za radu, odstup je dobrý nápad ale nie je možný, ja sním žijem v jednej domácnosti, to sa mám odsťahovať?

for4

netrap aspon toho sucasneho a daj si od chlapov pauzu, uzivaj si zivota a zabudnes aj na ex, kazda sme to uz prezili