Bezplatná právna pomoc ?

dúhová obloha

ja som sa pytala na bezplatnu pravnu pomoc na okresnom sude v krajskom meste. tam mi bolo povedane, ze ta sa nachadza na mestskom urade. neviem vsak ci ozaj, nehladala som viac.

majus

Prosim o radu o diag.epi.ohladom invalidneho dôchodku liecim sa 24rokov,beriem 9tabliet denne,ale zachvat som nemala 3roky ale lieky mi nemôzu znizit lebo mam zle vysledky na EEG pracujem na plny uvezok.

wowo1

mam vynikajucu skusenost s pravnym poistenim. su na telefone a ak sa poistis tak im mozes hocikedy zavolat ,Oni ta aj bezplatne zastupuju na sude spisu obzalobu podaju s tebou trestne oznamenie atd.monzno ta poistia aj ked uz si naletel a ten pripad by sa riesil dozadu.Na co si naletel? ja raz na neplaticov. Ten kontakt je pravna ochrana menom DAS. Najdi si to na nete. sidlia v Ba.ale iste ti poradia aj pobocky po slovensku.Maju svoju www stranku.Urcite sa tam informuj.

kladii

neviem odkial si, ale v krajskych mestach je na krajskom sude bezplatna poradna. Ja si to uz moc nepamatam, bola som tam niekedy pred 3 rokmi. Bolo treba sa tam zapisat na vratnici na termin a potom som tam isla. Mas nato pol hodiny a je to kvalitne. Len je o to zaujem, preto si radsej zavolaj dopredu, popytaj sa ako to funguje..pretoze sa to uz mohlo zmenit

Ivka 1

Si zamestnaný? Ak nie,poskytuje sa bezplatná právna pomoc ale to by som musela ešte zistiť,či ju nezrušili.