prezradiť, že som panna?

scarlettt

nemusis mu to hovorit..tiez som to nespravila..hlavne sa pri tom musis citit spontanne,aj ked viem ze budes mat zabrany a citit sa blbo..neboj,bude to dobre..ja som si dokonca vysluzila pochvaly a to mal partner predo mnou dost zien na to,aby si to vsimol..

mišel

mno ja som to tomu mojmu povedala az ked uz sme to robili prvykrat..ze je moj prvy..a ako on si tiez myslel, ze uz som predtym niekoho mala..nepovedal mi to narovinu ale pak, ked sme sa rozpravali tak mi to naznacil..ale tak som rada, ze som mu to povedala

achjajjaj

no zistila som, že som dosť vášnivá a my sme vystriedali viacero polôh... to boli jeho nápady, ale ja som s nimi súhlasila. Nič som nepredstierala, ale vychutnávala som si všetko.

kika.

a ako že si na prvý krát bola lepšia? čo si také robila? Lebo ja som na prvý aj druhý aj tretí krát len ležala a nechala som všetko na ňom. Ted som sa hýbala, vlnila, vzdychala. Ale asi som to len predstierala, lebo som z toho prvé tri miovania nič nemala. teraz je to OK ale aj tak mám obavy že so neni dobrá. A je blbé pýtať sa : aká som bola?

kkikaa

Ja som nepovedala naco hovorit ked sa nepytal..a na nic ani neprisiel aspon po akte nic nehovoril este ma pochvalil aka som bola dobra ....=O)

3nt

no nechapem co si chcela s tou VS povedat ale neva...

a co sa tyka tvojho problemu tak si myslim ze zbytocne stresujes:)

achjajjaj

belmondo ak to bolo na moju adresu... tak mám VS, žila som zopár rokov v zahraničí. A nikdy som nemala núdzu o chlapov, len jednoducho som sa necítila na to, aby som sa s nejakým "vyspala". A nemám 15, aby som to spravila, lebo kamošky to majú už dávno za sebou a aby som nebola pozadu!
A mimochodom už panna nie som, priateľ to stále síce nevie, že som ňou doposiaľ bola, ale teším sa z toho, že práve on bol môj prvý.

nooooo aaaa

belmondo ty zas musis byt nielen skaredy ale aj hlupy!!!..inac vacsinou tie pekne a mudre baby sa nevyspia s prvym ktory im pride do cesty..a je uplne jedno ci maju 20 ci 30, hlavne je ze si vazia samu seba