rady ako sa postarat/vychovat dieta..

altruistka

Ahojte maminy, ak mate nejake obavy ako sa postarat o svoje novorodene babatko, kontaktujte ma na mojej e mailovej adrese, rada vam pomozem, som vzdelana v tomto odbore a coskoro si otvorim aj zivnost. altruistka28@azet.sk

majka_

samozrejme stanka budes dobra mamicka. neboj. a tvoj priatel bude dobry tatik. uz len preto to hovorim, ze ta nenechal len tak.

vierka

Neboj,ono to príde všetko samo,budeš dobrá mamina,súdiac už len z toho,ako sa k tomu všetkému staviaš.Držím prsty.A teš sa už teraz,aby bábo citilo,že ho máš rada.

stanislava_

mozno raz olutujem co som spravila ale tak naterza to lutovat nemozem stalo a uz..
inac som v 20tt priblizne :)

lenuliatko

fiiha no dost zamotane.no ale tak v kazdom pripade sa drz aj na tom rizikovom.ja som na trizikovom tiez skoncila ale da s ato zvladnut len treba oddychovat a dodrziavat vsetko co ti povie lekarka.a maminu to prejde neboj pride zatebou.ale tak zase musis to brat tak ze ma byt preco nastvata.mas predsa 16.keby moja dcera prisla zamnou stym ze je tehotna v 16 taku by som jej struhla nech si ti zapameta.ale len vychovnu facku.si velmi mlada no ale tak ocenujem pristup ktomu celemu.tak davaj na seba pozor.

stanislava_

priatel ma 28 ja 16..proste on ma firmu dost dobre mu vynasa a vlastne mal pobocku v nasom meste a kazdy o nom siril ze je mafian a podobne reci..a proste dala som sa s nim dokopy chodili sme polroka necakane prislo babo..povedala som mu to proste zobral to sportovo vedel ze je to chyba nas oboch..a vlastne povedali sme to mojim rodicom a proste nezdalo sa mi zeby to brali akosi tragicky..lenze tyzden potom som isla na kontrolu k lekarke a proste ked mi ta povedala ze mama mi u nej bola zajednat to zebymi lekarka vybavila aby som sla na potrat tak som sa nastvala odisla z domu priatel zrusil pobocku v naosm meste odisli sme o 200km dalej byvat a zije sa nam celkom fajn..s jehorodicmi sa neda ratat..je francuz jeho rodicia ziju moc daleko:(...a k mojim rodicom sa vratit nechcem-aj tak som pre moju mamu skonicla na rizikovom a svoje babetko si nikdy nedam vziat!..

arcenciel

tak to si pozri aj www.9mesicu.cz
citaj si vela aj o tehotenstve, pytaj sa lekarov. uzi si toto nadherne obdobie a nedaj si ho skazit recami. drzim silno prsty, budes urcite skvela a zodpovedna maminka.