Zahynul motyl ako nasa laska !

Príspevok v téme: Zahynul motyl ako nasa laska !
Lost Angel

Ahojte, stale rozmyslam kedy sa to stalo, sme s pritelkou uz 7 rokov a myslim, ze cim viac sme spolu tym dalej sme od seba vzdialeni. V podstate mame vsetko, novy dom, novy zivot, pracu, peniaze buducnost a perspektyvu iba stastie a laska chyba. Niekedy mam pocit, ze mam dost sil aby sa to dalo zmenit ale prehovori na mna a ja citim, ze to nejde... Stalo sa aj Vam, ako ste to riesili? ma zmysel pokracovat? Alebo zabudnut a zacinat znova?

ewitka

vecernica, ja som povedala ze svadba alebo rozchod- ze to sa tak hovori, nie ze to tak plati, ani mu neradim, ze bud by sa mal ozenit,alebo rozist. Myslim, ze dilemu ma uplne v niecom inom.Zase aby sa nespravne nechapalo co som napisala.

rodrigez

Kua bracho moj kamarat ma uplne rovnaky problem. Proste ju ma rad ako sestru, je mu s nou fajn, ale zaroven vie ze je to len zvyk... to iste riesi aj on, akurat ze uz sa zmieril s tym, ze to tak proste je. S kopitka si vyhodi s inou a vrati sa k tej, co je s nim uz 14 rokov. Peklo.. nechcel by som tak dopadnut, aj ked vo vela veciach sme si strasne podobni. lol... zivot je svinstvo...

juhoska

Viem o com hovoris, a napriek tomu si myslím, že ani ja ti nedám dobrú radu. Môžem povedať, že ak by si mal možnosť stretnúť sa s inou ženou, s ktorou by ste si mali čo povedať, zamiloval by si sa, našiel by si to, čo ti teraz chýba ... To by bol len ošiaľ len na krátky čas, potom by si zistil, že ten človek, s ktorým si bol 7 rokov, urobil pre teba viac, vážiš si ho viac, je priateľ, vrátil by si sa k starému. Bola by svadba, deti, život rýchly, robota, peniaze,zdravie, dieťa, a vtedy si možno povieš, mohol som si užiť, teraz to nezvládnem, výčitky vzájomné... A neustále začínať ako píšeš. Je o tom život, alebo môžeš si to už teraz uvedomiť a zariadiť si to plánovitejšie?

pcolka8

aj my sme s manželom spolu sedem rokov a pomáha nám, že vždy keď prídeme domov z roboty, uvaríme si niečo dobré alebo si dáme len kávu alebo čaj, sadneme si spolu a rozprávame čo každý zažil cez deň, ako sme sa mali, a tým opadne to, že každý je cez deň akokeby vo svojom svete. hovorievame tomu s manželom, že sa ideme "zladiť". treba spolu veľa rozprávať a často si prejaviť lásku, i keď len jedným božtekom alebo objatím, úsmevom a pohladkaním. my ženy to potrebujeme. aj mne sa to ťažko priznáva, ale keď mi to chýba tak som nervózna. povedz si, musím ju objať a poľúbiť (aj keď sa ti nechce alebo nemáš chuť),lebo máme krízu a ináč ju neprekonáme. znie to možno smiešne niekomu, ale to naozaj funguje.

kitti

Vztah velmi závisí od toho,ci ste aj dobry kamarati,ci si viete vsetko povedat,ci sa mate o com rozpravat. Ked pride druhy domov a si nemate co povedat,tak to nema velky zmysel.
Po par rokoch spoluzitia clovek bada,ze to neni ako na zaciatku,ani to nebude nikdy take,ALE MALO BY TO BYT ESTE LEPSIE!
Najdolezitejsie je na tom vztahu,aby ste si vsetko povedali,ci dobre,ci zle veci.Aby ste sa navzajom podporovali. Viem,ze je to tazke,podla mna si sadnite a si povedzte,co vas trapi,ci aj ta druha strana citi to iste co vy. Inac je to zriekave,ked si clovek prizna,ze ma vsetko,len stastie nie. V poslednej dobe ludi obstastnuju len peniaze a nevidi nic ine na svete,netesi sa nicomu inemu len peniazom. Vidno,ze si dobry clovek a chces byt stastny,neboj sa to pride samo. Mozno s inou partnerkou,mozno nie.
Porozpravajte sa a uvidite

vecernica

stalo po 10 rokoch..ak tam neni vzajomna alergia na seba,,tak je to dobre.Vobec nesuhlasim s nazorom ze by svadba nieco vyriesila.je to normalne ze vznika zvyk.Ale ak si starsi vobec ti to navadi .Chyba ale podla mna bude u vas niekde inde//inak ,,nie vzdy je dobry rozchod....po tak dlhom vztahu malo kedy stretnes lepsiii vztah,,po 1. pre to ze si nauceny istemu druhu spravania sa vo vztahu. 2.asi je podvedomy dovod preco spolu ste a to vies len ty

ewitka

ahoj, no aj si myslim, ze uzstes spolu az prilis dlho. Vies akos a hovori v dlhom vztahu, bud svadba alebo rozchod. Nemyslim si, ze by laska medzi vami nebola,ale to obdobie sialenej zamilovanosti je uz davno za vami. Teraz mate iden problemy a uz jeden druheho poznate aj z dobrej stranky aj zo zlej stranky. Asi ti chyba to ako si niekedy za nou salel, alebo tie iskry medzi vami. Ak ti mam uprmne povedat, myslim, ze casom v kazdom vztahu pride vztah na tento bod, proste ste si blizky, jeden o druhom viete vsetko, nie je to uz take, ze niecim ta moze ten duhy prekvapit. Sam seba sa spytaj, ci yb si chcel byt bez nej, nechybala by ti? Keby sa jej nieco stalo, co by si robil? V tychto veciach treba byt rozvazny. Preco si vlaste myslis, ze uz medzi vami nie je laska? Na zaklade coho?