Syndrom karpalneho kanala

RNG

Doplnujem Lekari nasli na tele az 18 roznych miest, kde mozu stvrdnute slachy pritlacat na nervove zvazky a tak vyvolavat bolesti a trpnutie.
DMSO
en.wikipedia.org
aplikovane na pokozku v blizkosti tych sliach prenikne cez kozu do nich a vymakci ich, nadlzi, takze prestanu tak velmi tlacit na nervove zvazky

karpálny kan

Dobrý deň. Bola som na operácii karpálneho kanála na ortopédii v Skalici. Som veľmi spokojná a s operáciou, ktorú vykonal Mudr.Vidovič za čo mu chcem aj touto cestou poďakovať. Konám podľa Jeho rady a cítim sa veľmi dobre. Od začiatku som necítila bolesť, ani som nemusela brať lieky proti bolesti. Ruka mi neopúchala ani som nemala žiadne komplikácie a hneď po dvoch dňoch som mohla s ňou hýbať. Ešte raz Ďakujem.

KAYAP

Nenašla som tu žiadnu radu odborníka ani jeho stanovisko k akupunktúre a k DMSO.
Po akupunktúre môže prísť zlepšenie,ale či aj vyliečenie,tak to je otázka pre odborníka.Tiež neviem čo znamená DMSO?Našla som rozsiahle info o SKT -syndrom karpal.tunela od doc.MUDr.Egona Kurča,PhD.z Neurologickej kliniky JLF UK a MFN Martin.Prajem všetkym chorým šťastie pri hladaní lekára a úspešnú liečbu.Aby si vás nepohadzovali z ambulancie do ambuolancie a nič neriešili.

danielka

Dobry den.Chcem sa opytat co je to DMSO, je to uvedene v prispevku od RNG.V januari som objednana do Martina na operaciu karpalneho kanala a stale vaham ci ist ci nie.Teraz som 3 mesiace bez bolesti ale predtym som takmer kazdy mesiac chodila na obstreky skoro rok.

RNG

Ja som si odstranil problem s karpalovym tunelom pravidelnum natieranim spodku dlane DMSO.
Tento prenikne cez kozu, zmakci stvrdnute zapalene slachy a znizi tlak na nervovy zvazok v tuneli.
Ucinkuje to za par tyzdnov a treba to opakovat periodicky.
Takze ziadna operacia.