Bielkoviny v moci, stopy krvi v moci...

jajan1970

Srdečná vďaka za odpoveď. Chcem sa spýtať, či by nemohla byť príščinou aj prostata ( zápal, alebo niečo podobné).
Ďakujem za radu.

janjan1970

Aké možné onemocnenie môže nastať , ak sa stopy bielkovín a stopy krvy v moči najde u muža?
Vopred ďakujem.

LusiLubka

nikto my po liecbe nezobral moc krv ano krv je a bola stale v poriadku bola som aj na urologii kde ma poslali na vylucovacku s kontrastnou latkou kde vsetko je v poradku bez patologickych zmien ja stale tvrdim ze tam niekde je zapal ked viem ze som prechladla a objavili sa problemy vylucili kamienky,piesok,mocak v poriadku ale ked sa objavila krv v moci a palenie ako by som curala ziletky tak urcite je to zapal a to ze ho len 2 dnovou antibiotikou MOnural preliecili to nestaci a bakterie sa z nicoho nic tak neobjavia.Bakterie U-SED som mala 410,+ a ma byt od 0_130,7 a pod tym bolo napisane ze nespravny odber a kontaminacia a este U-SED Epitelie maju byt od 0,0-39,6 a ma mam 133,8 povedali my ze su zeny co maju aj 5000 tisic a nic si z toho nerobia uz palenie nemam len to nafukovanie a bolesti na pravej strane ako keby ma nieco tam stipalo potom citim ako na nafukne a plyni su priserne a potom sa uvolnia zas objavia na vylucovacke s kontrastnou latkou je aj zlcnik v poriadku len som mala cele creva ako posiate bublinami a lekar povedal ze mam nadmern plynatost a to my sposobuje ale ja som niekde citala ze ked je zapal mocaku tak isto naduva

N-ika

A inak, zapal kde su stopy v krvi, bielkoviny a bakterie a preliecit to dvojdnovymi atb sa mi zda strasne malo. Taketo zapaly patria do ruk nefrologa, obvykle trva liecba aj dva tri tyzdne...Ak su zasiahnute aj oblicky, je bezna aj hospitalizacia. Urcite to nenechaj tak a trvaj na dalsom vysetreni. Moc a krv ti niekto skontroloval po tej atb liecbe?

N-ika

To rezanie a palenie pri moceni je zapal mocovych ciest, mozno az oblicky. Ta bolest vpravo moze byt bud z oblicky alebo zlcnik, kedze ta aj naduva a nafukuje. Robili ti sono brucha?

Lusi-Lubka

Ahojte baby.Vie my niektora z Vas poradit.Mam problem pred velkou nocou som prechladla to vie naisto po vykende som sla na gyndu kde my lekarka povedaa ze to cysta a ze ta bolest prejde tak ze dobre ale to neustupovalo mala som pocit ze curam ziletky tak som zasla za inou lekarkou kde my povedala ze to neni cysta ale zapal vajecnika dala my antibiotika troska to zabralo pri kontrole a vysetreni z gynekologie je vsetko ok ale tazkosti pretrvavali tak som sla na urologiu kde ma poslal na vylucovacku s kontrastnou latkou vsetko v poriadku dal my lieky ale nie antibiotika ale nic nieak nezaberaju testy z krvi v poriadku ale v moc stopy krvi aj PH zvysene aj bakterie obvodak my dal dvojdnovu antibiotiku to zabralo troska bolesti v podvrusku ustupili aj v slabine aj v chrbtici len ma naduva a boelst ide az pod rebra aj stolica v poriadku.Bola som aj na gastre tak ten my povedal podla vysetrenia od urologa ze mam nadmernu plynatost dal my lieky ale tiez nic mo nezaberaju uz my tak nevadi ze ma naduva len ta zvlasna bolest na pravej strane pod rebra neni to stale ale boli.Testovali ma na celiakiu uvidim ze ake budu vysledky.Neviete my povedat kde by som mala este ist aby sa zistilo co my je?

lulu21

Pri USG obliciek mi zistili popisem celkom presne ♦oblicky su normalnej velkosti, tvaru a ulozenia, paranechym je neredukovany, KPS obojstranne bez dilatacie a echío lozisk. MM prazdy CD bez volnej tekutiny tV oblasti lavych adnex nemozem vylucit cistu do 20mm, vedlajsi nalez:slezina hranicnej velkosti do 126mm♦..co su tV oblasti lavych adnex??? slezina hranicnej velkosti? z coho preboha???

amater

myslím, že to je problém s obličkami. Možno si prechladla, prípadne aj niečo s tehotenstvom to môže mať dočinenie. Treba prísť ku doktorke a ona ti to prelieči. ps: teplo sa v zime obliekaj, aby bol chrbát, obličky a bruško v teplúčku.