zrkadlová pleť

Príspevok v téme: zrkadlová pleť
ivana.

Ahoj, mám problém s mastnou pleťou.
Mám 35 rokov, mávala som dosť silné akne, ale už asi 2 roky vyrážky nemám. Ale strašne ale strašne sa mi mastí pleť. Používam prípravky na mastnú pleť, pravidelne si ju čistím gelom, pleť vodou a krémom s obsahom ílu. Ráno keď si dám makeup tak za hodinu som lesklá ako zrkadlo, a makeup sa rozpíja. každú hodinu sa musím prepudrovať. Ale aj keď si makeup nedám, napríklad cez vikend, tak je to to isté. Mamina sa ma často pýta, čo si si dala na tvár ? Beriem zinok a nič mi nepomáha. V práci prichádzam do styku s klientami a je dosť blbé ligotať sa ako zrkadlo. Neviete mi poradiť čo s tým? Dakujem

jaja.

aj mne sa strašne mastí pleť. ale mám šťastie, lebo aj napriek tomu nemám akné. ale mám už 23 rokov. hovori sa , že mastná pleť nebude mať vrásky. ale mastí sa mi hrozne moc. tiež som vždy taká mastná a lesklá, že sa ma občas spýtajú, či je mi teplo, že om taká spotená. a pritom je mi vždy zima. a kozmetikz používam, len na mastnú pleť. a mínam tony púdru. ako tomu pomôcť?

petulika

no poradím asi len to, že keď sa tak moc leskneš..tak keď napr.ideš na wc,tak si tak jemne prilož papierovú utierku na tvár,nech sa ti tá mastnota vpije na ten servítok..