Nafúknuté brucho po každom jedle :´(

Príspevok v téme: Nafúknuté brucho po každom jedle :´(
[zruseny5]

Ahojte !!!

Mám dost veľký problém,ktorý ma dost trápy.Ide o to že ked zjem akékoľvek jedlo , nafúkne sa mi brucho & je mi zle nedobre :´( vtedy zvyknem si dat čierne uhlie a probia tabletku , a pomôže...ale nemôžem byt stale na tabletach.Je môj problém nafúknuteho brucha aj to že užívam laxatíva? Lebo normalne na WC nemôžem chodit a to trva už 2a pol roka.
P.S.pre info mám viac ako 18r. !!!

ĎAKUJEM vopred za každu radu a pomoc

miia

Na sliznicu čreva liečivo posobia ovsené vločky, ľanové semiačka - používajú sa viacerými sposobmi, dobré je vybrať si ktorý vám najviac vyhovuje.

miia

Dlhodobým užívaním preháňadiel si poškodzuješ zdravie - črevo stratí schopnosť vykonávať prirodzené peristaltické pohyby, strácaš takto aj minerály.

tinusssssa

ja mam ten isty problem... po kazduckom aj malom jedle, salate nafuknute brucho.. vyzeram nechutne.. neberiem laxativa, ale ked uz mam fakt velke brucho nic mi nezostava iba si dat tabletku a ist na wc aby som mala opat brucho v pohode...

joni_

podla mna by sa laxativa nemali uzivat dlhodobo - aj to ti moze robit zle, travenie si odvykne fungovat bez pomoci, to ti kazal lekar tie laxativa?