Serrapeptaza

Vlado 777

Chcem začat brať Enerex Serrapeptazu mal som v roku 2000 infartk a mam vyší krvny tlak 148/83 pomôže mi tento vyživovaci doplnok alebo mi poradte ktorý si mam objednať.Ďakujem..

Deane

Užíval som od Dr Best a potom som zistil že ju vyrábajú u nás, firma Kompava. Tak som užíval aj tú.
Len píšu že okrem iného rozpúšťa cysty, dokonca kamarátka mi povedala že jej práve serrapeptáza najviac pomohla, ja mám cysty na štítnej žľaze a po užití 360 tablet od dr Best a 90 tablet od Kompavy sú cysty stále tam. Tak neviem.

GaM

Dobry den, zvazujem kupit serapeptazu pre svoju matku, ktoru trapi vysoky Tk, neviem vsak, ktoru znacky vybrat a aku silnu. Vie mi niekto poradit? Dakujem

anton11

Prosím Vás o radu, chcem uživať serrapeptazu, užívam lieky na vysoký tlak a mám voperovanú biologicku protézu na chlopni, či to nema vplyv na biologickú protézu, taktiež manželka by ju rada uživala, ale ma voperovanu cievku v hlave, či nedôjde k uvolneniu protézy a cievky keď začneme uživať uvedený produkt.

proste-ja

gabika1991, myslíš bolesť a zápal? V týchto dvoch oblastiach je jeho účinok veľmi nízky.

Jaja15, je to síce neskoro... Serrapeptáza nemá na znižovanie kreatinínu žiaden účinok. Tu neexistujú široké možnosti. Treba veľa piť, poctivo dodržiavať nízkobielkovinovú diétu, vyhýbať sa nadmernému pohybu. Jedinou barličkou, ktorá by eventuálne mohla pomôcť je kyselina lipoová. Tá preukázala schopnosť znižovať kreatinín v krvi. No účinnosť zatiaľ nie je celkom potvrdená.

gabika1991

Chcela by som sa opýtať, či má Serapeptáza 250000 nejaký
vplyv na organizmus pri pri problémoch s trojklaným nervom

Ivca458

od decembra užívam serrapeptázu 2x denne/ od Kompavy/ a od tej doby mám bolesti žalúdka i celého brucha,má niekto podobnú skúsenosť?