MAM MIZERNU,NULOVU ORIENTACIU

edaa

a na krizovatke ani nehovorim, to by som potrebovala aspon 15 min. ked neidu semafori, aby som rozanalizovala kto ma prednost. preto ani nejazdim sa bojim.panikarim.

stratena

neviem ci sa mam tesit ze nas je viac, ale no tak si skusme aspon dat nejake rady, cviky a pod. Celkom sa mi pozdavala ta reakcia prvej AJJA sa vola. Hmmm, co Vy na to, viete nieco lepsie ako s tym bojovat?

rusalka 004

Na mňa nemáš. Ja keď vyjdem z obchodu na hlavnej v meste tak sa vydám opačným smerom akým som chcela ísť...priateľ má zo mňa poriadnu srandu.Vraj sa orientácia vyvíja keď sme bábätká a začíname liezť,aspoň tak som to počula.

svetlana6

neboj, nie si v tom sama. ja som na tom podobne, aj ked soferka som myslim dobra. v rodnom meste poznam takmer vsetko, ale kebyze ma nechaju uprostred Bratislavy napr., tak neviem neviem. pre zeny je prirodzene, ze nemaju zmysel pre orientaciu :o) mojim snom je takisto mat GPS (zeby som napisala jeziskovi? :o) ) aby som sa hocikam dostala autom aj sama.

stratena

sievcata, ani si neviete predstavit ako ste ma povzbudili ze nie som v tom sama a ze sa da s tym este nieco robit. Ano to co pise ajja je pravda, vzdy som sa na niekoho spoliehala, len sa bojim, ze co ked mi to uz takto prischlo, lebo neja neviem s tym velmi pohnut.

lina.

na toto lieky nie su. ak ideš niekam, kde to nepoznáš, naštuduj si trasu, cestu, zapíš si to. / napríklad si najdi na internete satelitne mapy miest a všetko preštuduj/ . a čo sa týka šoférovania, kúp si navigačný systém.

hmmmmmmmm

ajja ma pravdu.treba sa koncentrovat, a este dodam, nepanikarit, vtedy sa ti zastrie myslenie/koncentracia uplne.ja mma tiez inac podobny problem.

ajja

no to je sranda, isla som sem reagovat a vidim, ze niekto uz napisal za mna,
< takyto nick mam aj ja :-))>
pisala by som podobne ako Ty, tiez som sa vzdy stratila, ale teraz som uz na tom lepsie, ked sa aj stratim, viem sa uz sa " najst" :-))