Andulka

Príspevok v téme: Andulka
mnbvcxy

ahojte..viem, že táto téma tu asi nepatrí..ale neviem si rady..mám 3-roky andulku..ktorá bola hravá..aj rozprávala..., ale už asi týždeň je bez záujmu...ani už nerozpráva..neviete mi niekto poradiť, čo s ňou môže byť?? Bola som aj u veterinára..ale ten mi veľmi neporadil..dal mi nejaký prípravok na odčervenie..ale andulka to nechce piť..ďakujem

lombardo 1891

SKUS JEJ DAT GOJI, KED TAK SUPER POMAHA LUDOM, TAK MOZE AJ ANDULKE A JE TO CISTA PRIRODA, ZIADNA CHEMIA.

GOJI JE PRAKTICKY NA VSETKO.

NA IMUNITU, DIABETES, RAKOVINU, REGENERACIU NERVOVEJ SUSTAVY A MOZGU, TEDA AJ NA ALZHEIMERA A PARKINSONA, CHOLESTEROL, TLAK, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKOMKOLVEK TYPE RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM, ABY SA VSETKY LATKY DOKONALE VSTREBALI A UCINKOVALI.

POZRI VIDEO www.youtube.com

D...a

Takze si ho dala na pitvu....aspon vies, co sa stalo. Ano, aj vtaciky dostavaju infarkt. Ja som uz tiez tak stratila dvoch. Nech ta tesi, ze aspon sa netrapil a mal zrejme rychlu smrt. Horsie je, ak sa zvieratko trapi a nemozes mu pomoct. Viem, ako ti asi je, ako ti velmi chyba, poznam to.
Aj tak, ak by si si zadovazila dalsiu andulku, doporucujem dve. A nie je pravda, ze ak su dve, nedaju sa ochocit. Trva to sice trosku dlhsie ako ked je len sama ale ide to! Ja mam 11 vtacikov, z toho 4 andulky a 2 su ochocene. Tie druhe dve som ani nejako netrenovala, lebo prisli ku mne zo zlych podmienok a strasne sa bali ruky. Dnes sa uz vobec neboja ale ani sa nesnazim o viac, len nech su stastni. A najstastnejsia andulka je vtedy, ked ma partnera/ku v prvom rade andulku, az potom cloveka.

rudinko

mam56, k tvojmu prispevku a inteligencii sa ani nebudem vyjadrovat, aj tak ti zivot vrati to, co si dal a spravil. Len tak dalej.
da...a, dakujem za podporu, na druhy den som drobca dala na pitvu a zverolekarka zistila, ze mal infarkt. Este mi vravela, ze mal velmi krasny zazivaci trakt a bol inak uplne zdravy. Viem, ze to uz nezmenim, len mi je velmi luto, ze take mudre a zlate vtacatko muselo odist.

D...a

mam56, dufam, ze si robis srandu ale na nespravnom mieste! :(
rudinko, je mi luto, co sa stalo. Tazko je zistit teraz pricinu, preto sa davaju vtaciky na obdukciu. Nemas v izde, kde bola andulka nejake kvety? Mohol sa otravit, ked to bola taka nahla smrt....ten tmavy trus by mohla byt krv ale neviem. Vobec si na nej nevidela, ze by bola chora?

mam56

Ja som s kamarátom v detstve hral hru, ktorá sa volala púšťanie anduliek. Kamarát ich vypustil a potom sme ich chytali po izbe. Okrem toho, že to bola super zábava, tak sme mali aj kopec farebných pierok, z ktorých sme si spravili následne indiánske čiapky.
Keď sme si ich nasadili, tak si nás andulky mýlili a mysleli si, že sme tiež andulky. Dokonca jeden z nich, ako ty vravíš, anduliak, keď nás videl, tak trieskal z celej sily do klietky, normálne zúril.
Pravdepodobne sa chcel spáriť.
Keby to spravil raz za čas, tak nepoviem, ale zakaždým, každý deň, every day???:-)

rudinko

Dobry den,

mala som andulaka, Rudka, ktory bol kupeny z obchodu. Od zaciatku neveril ludom, trvalo asi 3 mesiace, kym si vobec sadol na mna. Bol velmi bystry, vedel rozpravat aj veci, ktore som ho neucila. Kedze som uz predtym mala andulku, nechala som aj tohto v otvorenej klietke.
Dnes rano vydychol naposledy v mojej ruke. Nedokazem, vsak, zistit pricinu, marne googlim na nete.
Zvlastne priznaky, ktore si spatne uvedomujem, resp. aj veci, ktore spomeniem, mozno by mi niekto mohol poradit..
- Rudko bol velmi nedovercivy, az bojazlivy, ale srdiecko mu asi sluzilo dobre. Vybudoval si absolutnu doveru ku mne, hoci prezil, ze predtym bol v obchode a tam sa lapaju andulky do ruky, co je skoro na infarkt.
- bol velmi inteligentny, naucil sa vraviet veci, krore som ho vobec neucila
- bol aj trosku asi ludskym slovom povedane ziarlivy a majetnicky, ale netrpel samotou, som samozivitelka a svoje veci vykonavam doma, vacsinu casu som bola s nim
- od isteho casu, ked mi zacal uplne verit, mal zvyk zobat mi z ust. To je asi to, coho sa bojim najviac, ci som mu tymto sposobom nepodala nejaku stravu, ktora bola nezlucitelna resp. nefunkcna pre jeho dalsie zitie.
- mal velmi tmavu stolicu den predtym, nez zomrel.

Ak mi vie niekto poradit, vysvetlit, objasnit, budem velmi vdacna.

Dakujem

mam56

www.youtube.com
No, tri roky som po rozvode držal celibát, ale už mi stačilo. Neviem, ale život s chlapmi ma už prestal baviť. Sú drahší a horší než kur.y.

mam56

Raz umrel jeden právnik a zrazu stál pred sv. Petrom pri Nebeskej bráne. Sv. Peter mu hovorí, nemôžeš ísť do Neba, musíš ísť na iné miesto. Stráviš presne toľko času v Pekle ako si strávil na zemi a potom na večnosť môžeš prísť sem. Právnik si uvedomil, že to nie je zlý obchod, tak povedal: dobre, v poriadku. Sv. Peter povedal: skvelé… Čiže sa uvidíme o 350 rokov. Právnik mu povedal, ale ako je to možné??? Ja mám len 65 rokov. Sv. Peter mu povedal, vypočítali sme to na základe tvojich naúčtovaných hodín.
Jáj, nechce sa mi spať, tak vám dám “lesson” ohľadne farieb, ktoré by som priradil k akordom.
F – kovovo hnedá, tvrdý rock
Fis – rýchlý, tvrdý rock, stupnica vhodná pre sólovanie
C – biela, klasika
A – červená, rocková, tvrdá pohoda
G – najvýraznejší akord, krik svokry
B – temný rock
E dur – zelená, vhodný akord pre veľké priestory
E moll – metal
D – žltá, vhodný na mäkký, ľahký rock