som zufala.PORADTE MI!!! pls

Príspevok v téme: som zufala.PORADTE MI!!! pls
blááázonko

Téma: Nedostala som menzes
Pridal:
blááázonko
Dnes 15:30
Vsetky priznaky ako mavam vzdy pred menzes v podstate mam,az na to,ze nemam tlak v prsiach-tak ako obycajne. 1. nedostala som menzes-ale tehotna podla testu nie som. aka je teplota pri ovulacii a pred menzesom? 2.uzivam antidepresiva. Argofan,chlorpotaxen,magrilan. Mohla som menzes nedostat z liekov? 3.som trosku chuducka. Moze to byt hmotnostou?

Pridal:
blááázonko
Dnes 15:38
liecim sa uz 13 rokov na depresie a mam asi mesiac druhe lieky...uzivam trojo antidep.kt.som vymenovala hore.. mam migrenu,pocit na zvracanie..proste vsetko ako vzdy mavam pred menzesom,ale menzes nemam. BMI mam 17,5 mam 26r.

Pridal:
farmaceutka
Dnes 15:33
nepises, aku tu hmotnost mas a na aku diagnozu sa liecis a ako dlho. Vypadok cyklu je bezny pri psychickych poruchach depresivneho spektra.

RNG

Skus brat yam, 2x1 gram. Je to doplnok (koren z Mexika, ktory tamojsi indiani jedia ako my zemiaky). Obsahuje latku Diosgenin, z ktoreho si telo vie vyrobit rozne hormony na znormalizovanie hormonalnych hladin.
Dalsie pomocne doplnky su damiana(turnera afrodisiaca), black cohosh, olej z pupalky alebo boraka(3x1-2 gramy) a silny adaptogen pre zeny, Dong Quai(angelica sinensis, davka 2x1/2 az 1 gram))